Χωρίς κατηγορία

Mea culpa

Πριν από 15 περίπου χρόνια είχα ρωτήσει ,σε ένα camp, τον Bob Kloppenburg, προπονητή του NBA, τι είναι το μπάσκετ.. Μου απάντησε
«Μπάσκετ!! Τι είναι το μπάσκετ?  Το μπάσκετ είναι επιλογές.. είναι σωστές και λάθος επιλογές.. είναι χαρά, λύπη, είναι τα πάντα. Είναι παιχνίδι που δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν να στο πάρει.. Ζήσε το στα όρια για να το απολαύσεις.»
   Τι γίνεται όμως όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θες? Από εχθές λοιπόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο παρά μόνο το χαμένο μας παιχνίδι και πως το έζησα όλη την προηγούμενη βδομάδα και τίποτα από όλα αυτά δεν μου βγήκε, προσωπικά μιλάω, στον αγώνα. Πόσο επηρέασα σε αυτήν την ήττα αφού η αστοχία μου δεν ήταν αντιπροσωπευτική της δουλειάς που έκανα το τελευταίο διάστημα. Ξέρετε φυσικά ότι η νίκη είναι όλων και η ήττα έχει πρωταγωνιστές. Το μόνο που θέλω να πω γιʼαυτό είναι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό της ομάδας μου μέσα και έξω από το γήπεδο μέχρι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Οι χάρες και όλα τα συναισθήματα τελείωσαν εχθές. Από σήμερα ξεκινάει με τους συμπαίκτες μου και όλο το team, ένας νέος κύκλος που θα πάμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί. Όχι να το διεκδικήσουμε, να το πάρουμε, γιατί αυτή η ομάδα, όσο και να μην το θέλουν κάποιοι, είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος, παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία και θα ανέβει ξανά εκεί που έπρεπε να είναι. Και μην ξεχνάμε ότι είμαστε πρώτοι και συνεχίζουμε.
  

Για τον κόσμο μας δεν μπορώ να πω τίποτα.. Είναι συγκλονιστικός!!!
Μας δίνει απίστευτη ενέργεια και δύναμη. Η ομάδα μας έχασε και ο κόσμος μας, μας χειροκρότησε ακόμα μια φορά. Να ξέρετε ότι θα προσπαθούμε πάντα να σας ευχαριστούμε με τις νίκες μας και στις ήττες θα είμαστε όλοι μαζί. Γιατί στα εύκολα είμαστε Ηρακλής στα δύσκολα είμαστε Ηρακλάρα!!!!
     Δημήτρης Μασλαρινός  #7

Most Popular

To Top