Βόλει Ηρακλής

Mε 300 αθλητές ,παράγοντες , διαιτητές το Ηρακλής – Νίκη

paok  iraklisΜε ανακοίνωση της ΕΣΑΠ στις κερκίδες της Μίκρας θα μπορούν να βρίσκονται 300 άτομα που θα έχουν άμεση σχέση με το άθλημα του βόλεϊ (αθλητές, παράγοντες, διαιτητές κλπ).

Ο Ηρακλής το Σάββατο υποδέχεται τη Νίκη Αιγινίου στο πρώτο εντός έδρας ματς και με δεδομένο ότι είναι τιμωρημένος έγινε γνωστό πως την αναμέτρηση αυτή θα μπορέσουν να δουν 300 φίλοι που θα έχουν άμεση σχέση με το βόλεϊ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε εφαρμογή της απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Δικαιοδοτικού Οργάνου για επιβολή ποινής αποκλεισμού τριών αγωνιστικών ημερών στο ΤΑΑ Ηρακλής και με βάση τον νέο Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ (άρθρο 39), διευκρινίζεται ότι, δικαίωμα εισόδου στους αγώνες που επιβάλλεται η ποινή του «αποκλεισμού» έχουν ομάδες θεατών, ο αριθμός και η ιδιότητα των οποίων καθορίζεται με απόφαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, καθόρισε τον αριθμό και τις ιδιότητες των θεατών που έχουν το δικαίωμα εισόδου στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 μεταξύ Ηρακλή και Νίκης Αιγινίου του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2012, ως εξής:
Ο αριθμός των θεατών που θα έχουν δικαίωμα εισόδου θα είναι τριακόσιοι (300) κατά ανώτατο όριο και θα προέρχονται από τις παρακάτω κατηγορίες:
Αθλητές ΒΟΛΕΙ ομάδων ανάπτυξης ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ του ΓΣ Ηρακλής και του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου και οι συνοδοί προπονητές των ομάδων ανάπτυξης και με μέγιστο αριθμό ένας (1) Προπονητής ανά ομάδα.
Αθλητές ομάδων ΒΟΛΕΙ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ με την συνοδεία ενός (1) προπονητή ανά ομάδα.
Τα μέλη των Δ.Σ. ΕΟΠΕ, Ε.Σ.Α.Π. & Ε.ΠΕ.Σ.Θ. καθώς και οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
Τα μέλη των διοικήσεων των ΤΑΑ-Μελών της ΕΣΑΠ
Οι Διαιτητές βόλεϊ
Οι Προπονητές βόλεϊ
Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, η είσοδος περισσοτέρων θεατών δεν θα επιτρέπεται.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το ισχύον Πειθαρχικό Δίκαιο, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το ΤΑΑ που είναι τιμωρημένο, επιτρέψει ή προσπαθήσει να επιτρέψει, με δόλιο τρόπο, την είσοδο στο γήπεδο ατόμων που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, επιβάλλεται κατά της ομάδας ΤΑΑ με απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου η ποινή του μηδενισμού για τον συγκεκριμένο αγώνα και χρηματικό πρόστιμο 3.000€.
Τα Σωματεία που επιθυμούν να δηλώσουν ομάδες αθλητών έως 16 ετών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΣΑΠ (210 6898474) ή της ΕΠΕΣΘ (2310 231091)».

Most Popular

To Top