Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο »

Ο Γιώργος Στράντζαλης κάνει τις πρωτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή  έκανε ο Γιώργος Στράντζαλης

Θεωρώ ότι αυτήν η στιγμή λέει πάρα πολλά σε  μένα. Γνωρίζω ποιος είναι  ο Ηρακλής και τι σημαίνει Ηρακλής. Ο πρόεδρος μου έδωσε την δυνατότητα σε ένα σταυροδρόμι σε ένα σημείο όπου το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και ο κόσμος ανυπομονεί να δει την ομάδα του να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε μια θέση που θα μας δώσει  το δικαίωμα να χαρούμε όλοι. Για εμένα  επειδή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας μας θα είναι και για την επόμενη σεζόν, οι προϋποθέσεις για να εργαστεί ένας προπονητής είναι ιδανικές.

Αυτός ο κόσμος γνωρίζει από ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανένας,. Με τν βοήθεια του Θεου και των παικτών να πετυχουμε το καλύτερο για την φετινή σεζόν  και για την επόμενη. Τα έργα αποδεικνύονται πάντα μέσα στο γήπεδο.

Επειδή όλοι μάθαμε να λειτουργούμε με κομπιουτερακιά το κομβικό παιχνίδι είναι  με την Κρανούλα. Αν κερδίσουμε  θα συνεχίσουμε.

 

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές στους συνεργάτες μου. Μέσα από τα υπάρχοντα άτομα και με συνεργασία θα διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Το πρωτάθλημα το έχει κερδίσει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, από την στιγμή που έδωσε πνοή σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Κάποια στιγμή θα το ανταποδώσει με χαρές

 

Το ποδόσφαιρο στην Γ΄ Εθνική είναι ιδιόμορφο. Αν και ο Ηρακλής διαθέτει τα πάντα είναι δύσκολο σε πολλούς τομείς. Δεν υπάρχει ποιότητα στην κατηγορία και οι ομάδες βασίζονται στην δύναμη. Σημαντικό είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας . Συμφωνήσαμε πλέον οι  προπονήσεις να γίνονται αποκλειστικά στην Μίκρα.  Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας και   τους στόχους

Most Popular

To Top