Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Live Η συνέντευξη του Αμανατίδη

amanatidis33

Δεν έχω πρόβλημα με τα Media αλλά , έχω όταν αναφέρεται  κάτι που δεν λέω εγώ ή δεν είναι αλήθεια. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Κυριακής. Είναι η έκτη αγωνιστική και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Οι αγώνες που θα πρέπει να κερδίσουμε θα είναι αυτοί που θα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια και θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε όλοι να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Δεν είναι ένας τελικός για τον Ηρακλή.

Θέλουμε την νίκη, αλλά το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Ο μοναδικός στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία, βάση των περιορισμών που έχουμε στις μεταγραφές. Κάναμε τρεις προπονήσεις και υπάρχει άγχος και αυτό είναι θεμιτό. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας. Δεν θα αλλάξω όμως τα πάντα και να υπάρχει κάτι καινούργιο. Δεν αλλάζουμε από την μια μέρα στην άλλη τα πάντα.

Την Κυριακή δεν θα αλλάξουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Μέσα σε τρεις μερες δεν μπορείς να κανείς αλλαγές και αυτό είναι λογικό. Θέλω να βάλω κάποιες πινελιές και να βρούμε κάποια δυναμικά στοιχεία και να τα εκμεταλλευτούμε και κάποια αδύναμα να τα βελτιώσουμε».

Σε λίγο περισσότερα

Most Popular

To Top