Αννα..φτρα

Lack of inspiration?

kolos240412AΈχετε ένα όνειρο. Ή μάλλον είχατε ένα όνειρο. Στην πραγματικότητα είχατε πολλά από αυτά. Και τότε συνέβη αυτό που λέμε «ζωή». Και μέσα σε αυτήν όλα τα στραβά και τα ανάποδα. Και το άγχος άρχισε να σας κυριεύει και να ρουφάει το μεδούλι της θετικής ενέργειας, όπως η βδέλλα. Και γίνατε flat. Ένα πράμα μίζερο, χωρίς πάθος, χωρίς έμπνευση, χωρίς αέρα. Λοιπόν, μην τρελαίνεστε. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε, για να ξαναφέρετε στη ζωή σας …το πάθος για ζωή. Παραθέτω κάποια μόνο από αυτά:

1) Κάντε μια λίστα με αγαπημένα πράγματα. Θα διαπιστώσετε, ότι είναι πολλά, τα περισσότερα μάλιστα ανέξοδα.

2) Κάντε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που συνηθίζατε μέχρι στιγμής. Ίσως η ρουτίνα να είναι το μεγαλύτερο από τα «βάρη», που κάνουν τη ζωή σας ασήκωτη.

3) Μιλήστε με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας για όνειρα. Δεν κοστίζουν και αξίζουν…

4) Χαμογελάστε και γελάστε βροντόφωνα!!! Το γέλιο διεγείρει όλες τις κοιμώμενες αισθήσεις.

5) Συγκεντρωθείτε στο πώς αισθάνεστε και όχι στο πώς είστε στην παρούσα φάση. Μόνο έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα συναισθήματα.

6) Ασχοληθείτε με πράγματα, που σας ενδιαφέρουν ουσιαστικά, όχι με όσα κάνετε από απλή ανάγκη.

7) Μην αποφεύγετε να κάνετε κάτι, οτιδήποτε. Κινηθείτε, αθληθείτε, ξεφύγετε από το καταστροφικό τρίπτυχο παντόφλα-καναπές-οθόνη.

8) Βγάλτε τα όρια από τη ζωή σας. Σε όλα.

9) Γίνετε πιο δεκτικοί. Όταν κάτι το δέχεστε, μπορείτε να το πολεμήσετε. Όταν βιώνετε μόνιμη άρνηση, δεν μπορείτε να δείτε καν το πρόβλημα.

10) Κάντε έρωτα…ανελέητα…απόλυτα…ολοκληρωτικά…

 

Υ.Γ. Δεν υπάρχει έλλειψη πάθους και έμπνευσης στη ζωή μας. Υπάρχει μόνο βόλεμα. Ξεβολευτείτε, λοιπόν, και όλα θα αλλάξουν…

Most Popular

To Top