Διάφορα αθλήματα

Καράογλου: «Ελληνικός όμιλος για τους Χορτατζήδες»

Πέρα από το ενδιαφέρον από Κυπριακό όμιλο  ο Θόδωρος Καράογλου, μετέφερε ότι και από Ελλάδα υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον .

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» είπε :

«Ο Ηρακλής έχει μία έκταση φιλέτο στην περιοχή των Χορτατζήδων. Είναι μία μεγάλη έκταση και μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Βέβαια πρέπει να υπάρχουν και εμπορικές χρήσεις εκτός από αθλητικές εγκαταστάσεις για να υπάρξει επίσης ενδιαφέρον από επενδύτες. Βέβαια απαιτείται και ο ανάλογος νόμος«, και πρόσθεσε:

«Μάζεψα 50 υπογραφές για την τροπολογία αυτή και εφόσον την ερχόμενη εβδομάδα δώσει και την άδεια ο ΥΠΕΚΑ θα υπάρξει εξέλιξη. Οι επενδυτές θα ξέρουν αν εγκριθεί η τροπολογία και θα μπορέσουν να καταθέσουν προτάσεις για τις επιχειρήσεις τους».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον ελληνικού ομίλου τόνισε πως:

«Το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι επί της Αγίου Δημητρίου και είναι πολύ καλό φιλέτο. Εκτός από του Κύπριους υπάρχει και ένας όμιλος που ενδιαφέρεται για την έκταση και είναι ελληνικός. Επισήμως δεν έχει καταθέσει ενδιαφέρον. Όταν περάσει η τροπολογία μας μέσα στο σχέδιο του ΥΠΕΚΑ θα ανοίξει ο δρόμος για ενδιαφέρον από επενδυτές. Να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και άλλοι φάκελοι για προτάσεις. Ο ελληνικός όμιλος ενδιαφέρεται μόνο για τους Χορτατζήδες», και τελείωσε λέγοντας:

«Ετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε με τον κ.Βούγια τροπολογία για παράταση της χρήσης της Μίκρας λόγω οικονομικής αδυναμίας για επενδύσεις την περίοδο αυτή».

Most Popular

To Top