Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κυανόλευκη γαλούχηση απο Στράντζαλη

Ενα περιστατικο στην χθεσινη προπόνηση ήταν αρκετό για α συνηδειτοποιήσουν όλοι πόσο σημαντικό ειναι να υπάρχει ένας προπονητής στην ομάδα που να έχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλη.

 

 

Έχοντας ολοκληρωθεί η προπόνηση της ομάδας, ο Γιωργος Στράντζαλης θέλησε να μεταφέρει στους νεαρότερους παίκτες το ειδικό βάρος του  Ηρακλή!.

Συγκεκριμένα ζήτησε από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να  τον ακολουθησουν και να διασχίσουν την Μίκρα. Κάποια στιγμή  έφτασε σε ένα απομακρυσμένο σημείο στα όρια  των εγκαταστάσεων  της Μίκρας.  Τότε τους είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που βλέπετε και αυτές τις εγκαταστάσεις  που υπάρχουν τις διαθέτουν ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα.  Εδώ ξεκίνησα την καριέρα μου ως προπονητής. Ήταν ένας εντελώς διαφορετικός χώρος όπου υπήρχαν λιγοστές κερκίδες και  ένα χωμάτινο γήπεδο. Τώρα έχει την πολυτέλεια  να βρίσκεστε σε αυτόν τον χώρο  που ελάχιστοι παίκτες έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν.  Εδώ ματώναμε κυριολεκτικά στις προπονήσεις  και χαίρομαι που βλέπω και από εσάς την ίδια διάθεση. Ο Ηρακλής είναι έμας τεράστιος σύλλογος και η φανέλα που φοράτε είναι βαριά. Παίξτε για την ιστορία του αλλά  και για το μέλλον αυτής της ομάδας».

Γίνεται κατανοητό ότι ο Στράντζαλης έχοντας γαλουχηθεί στους κυανόλευκους  και επιδιώκει να μεταφέρει την κυανόλευκη σπίθα και στους υπάρχοντες παίκτες. Κυρίως στην προσπάθεια που πρέπει αν κάνουν αρχής γινομένης από τους δυο αγώνες μέσα στην εβδομάδα με Κρανούλα και με Καλαμαριά.

Most Popular

To Top