Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κρίνονται τα πάντα σε 24 ώρες

κρινονται τα πάντα σε 24 ώρες γαι τον ΗρακλήΚάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη για το μέλλον του Ηρακλή, προκειμέν ου να αγωνιστει στην Φουτμπολ Λίγκ .

 

Η επιστολή που έχει αποστείλει η Φούτμπολ Λίγκ στην Σουπερ Λίγκ έχει καταληκτική ημερομηνία 21 Αυγούστου. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό , καθώς θα πρέπει μέχρι τότε να έχει παρθεί απόφαση , προκειμένου να επικυρωθεί από την ΕΠΟ στην γενική συνέλευση της Τετάρτης . Όλα αυτά προκειμένου να προλάβουν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις.

Με αυτά τα δεδομένα από στιγμή σε στιγμή , αν υπάρχει πρόθεση, θα πρέπει να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο στην Σουπερ Λίγκ ώστε να τοποθετηθούν και ανάλογα να πράξει στην συνέχεια και η ΕΠΟ, από την στιγμή που η Φούτμπολ Λίγκ αποδέχθηκε 21 ομάδες , κάτω από προϋποθέσεις.

Αν δεν προχωρήσουν αυτές οι διαδικασίες τότε η υπόθεση θα κλείσει αρνητικά για τον Ηρακλή που θα παραμείνει στην Γ΄ Εθνική και θα επιδιώξει να ξεκινήσει άλλες διαδικασίες.

Most Popular

To Top