Μπάσκετ Ηρακλής

Κρίνεται το μέλλον του μπάσκετ

Σήμερα κρίνεται το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλη. Οι κυανόλευκοι καλούνται να αποφασίσουν πως θα πορευτούν  για την επόμενη σεζόν.

 

Μέχρι αυτή την στιγμή υπάρχουν δυο προτάσεις που έχουν έρθει και στα χέρια των ανθρώπων του Γ.Σ. Πρόκειται για την πρόταση του Χρήστου Χρηστίδη  και του Νίκου Αγγέλου.  Δεν αποκλείεται όμως την τελευταία στιγμή να υπάρξει ίσως και μια Τρίτη κίνηση που θα θελήσει να αναλάβει την ομάδα μπάσκετ.

Η ουσία είναι ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να αναλάβουν δράση  για την επόμενη σεζόν , με δεδομένο ότι η μετεγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 του μηνός !

 

 

 Η ανακοίνωση του ΓΣ αναφέρει τα εξής :

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τα μέλη του να παραστούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/6/2012, στο Κατσάνειο και ώρα 20:00. Μοναδικό θέμα της συνέλευσης είναι το τμήμα μπάσκετ . Παρακαλείται όλος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗΣ να παρευρεθεί ώστε να ενημερωθεί ενδελεχώς από τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές για το πλάνο και  τις προτάσεις τους αναφορικά με το μέλλον του τμήματος. Θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την ανάθεση του τμήματος, στην οποία θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ τα μέλη που έχουν τακτοποιημένο το 2012.

Most Popular

To Top