Βόλει Ηρακλής

Κράβαρικ : «Κύπελλο; Γιατί όχι ! video»

Δηλώσεις Κράβαρικ για κυπελλο

Στην εξαιρετική προσπάθεια των παικτών του αλλά και ειδικότερα στους Εφραιμίδη και Χατζηπαραδέιση που έπαιξαν τραυματίες στάθηκε ο Αντρει Κράβαρικ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο φαιναλ φορ του κυπέλλου που ακολουθει τονίζοντας ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα αυτή την στιγμή που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στις δύο τελευταίες προπονήσεις είχαμε δύο τραυματισμούς που δεν τους περιμέναμε. Αναφέρομαι τόσο στον Εφραιμίδη όσο και στον Χατζηπαραδείση που έπαιξαν για την φανέλα. Κάναμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα σήμερα έπαιξε ακριβώς όπως θέλαμε .

Για τα σκαμπανεβάσματα του Ηρακλή:

Παίξαμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και τα καταφέραμε θαυμάσια. Οι προηγούμενες εμφανίσεις που κάναμε ήταν σαν να μας είχαν μαζέψει απο τον δρόμο. Έχουμε μερικά πολύ καλά και μερικά πάρα πολύ κακά παιχνίδια. Αυτό ίσως εξηγείται διότι έχουμε πολλούς άπειρους παίκτες.

Για το Κύπελλο: Όλα είναι πιθανά. Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να νικήσουν όλες τις ομάδες αλλά και το αντίθετο.

{youtube} TfovOCpMotA{/youtube}

 

Most Popular

To Top