Βόλει Ηρακλής

Kράβαρικ: «Να το γουστάρει ο κόσμος» video

Αποστολή στο Ρέθυμνο : Αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου εμφανίστηκε ο Αντρέι Κράβαρικ .

Ο τεχνικός των κυανόλευκων χαρακτήρισε τον Oλυμπιακό ως το φαβορι ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ομάδα του θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς.Οι συνθήκες και οι  ομάδες είναι διαφορετικές στην φετινή χρονιά. Ζούμε μια περίεργη χρονιά. Από την μία στο πρωτάθλημα κάνουμε έναν πόλεμο για να σωθούμε και από την άλλη είμαστε στο Κύπελλο. Όλα είναι  απρόβλεπτα παιχνίδια. Μπορεί να μας βγει τέλεια μπορεί και να μας καταστρέψει και το παιχνίδι . Δεν υπάρχει φαβορί. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο σταθερή απόδοση και για αυτό ίσως έχει ένα προβάδισμα. Είναι γιορτή για τον Ηρακλή. Δεν είμαστε τυχαία  εδώ. Έχουμε παίξει πολύ καλό βόλεϊ.

{youtube}hEnM9J7mics {/youtube}

Για το κλίμα στην ομάδα

Το κλίμα είναι φανταστικό. Δεν μπορεί κανείς να καταλαβει πόσο το χαίρονται οι παίκτες. Ο βασικότερος στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεΪ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό για να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Ενω τέλος κατέληξε

Με τις συνθήκες που βιώνει ο Ηρακλής μπορεί να είναι και η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που παίζει ο. Στόχος μας είναι να παίξουμε ένα βόλει που θα το γουστάρει ο κόσμος .

Most Popular

To Top