Βόλει Ηρακλής

Kράβαρικ: «Είσοδος στα πλέι οφ ίσον πρωτάθλημα»

kravarik4567Δηλώσεις στον Αιγαίο fm για την ήττα του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής της ομάδας Αντρέι Κράβαρικ

Ο Κράβαρικ τόνισε πως δεν έχει διαφορά αν είσαι παίκτης η προπονητής, αναφέρθηκε στον Γιάννη Μέλκα που τον γνωρίζει αρκετά χρόνια, ενώ τόνισε πως η ομάδα του αν μπει στα πλέι οφ θα είναι σαν να πήρε το πρωτάθλημα.

«Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά για μένα. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι πάλι σε ένα κομμάτι που λέγεται βόλεϊ. Στόχος μου είναι να μεταδώσω στα καινούργια παιδιά, αυτό που έχω μάθει τόσα χρόνια».

Για το Γιάννη Μέλκα που βρήκε αντίπαλο στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής:
«Ήταν μια ιδιαίτερη παρουσία των δυο προπονητών. Δεν παίξαμε πολλά χρόνια μαζί, αλλά γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολλά χρόνια».

Για τη νοοτροπία του κάθε προπονητή:
«Έχει λίγο σχέση το πως δουλεύει ο κάθε προπονητής. Μπορεί να έχει διαφορετική φιλοσοφία ο κάθε προπονητής σε σχέση με το πως ήταν σαν παίκτης. Σημασία έχει ότι ξέραμε καλά του παίκτες του ΠΑΟΚ, απλά το θέμα ήταν ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση. Πρεμιέρα για τους περισσότερους παίκτες και για τους ξένους και ίσως ήταν αυτό που μας επηρέασε περισσότερο».

Για τους στόχους του φετινού Ηρακλή:
«Στόχος είναι να παίζουμε ελκυστικό βόλεϊ. Μια είσοδος στα πλέι οφ ισοδυναμεί με πρωτάθλημα πιστεύω».

Most Popular

To Top