Βόλει Ηρακλής

Κουρούπης: «Είναι μια πετυχημένη χρονιά» video

Ο αρχηγός του Φοίνικα σημείωσε πως η χρονιά για την ομάδα του δεν θα χαρακτηριστεί αποτυχημένη σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

 

«Είναι μια διαφορετική εντελώς σειρά και συνθήκες. Να διαφωνήσω με το φαβορί με τον κ. Δρίκο. Η λέξη φαβορί έχει να κάνει με την περίπτωση αποτυχίας. Εμείς μπήκαμε σε μια σειρά αγώνων ως αουτσάιντερ και απόδειξη ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο ολυμπιακός δημιουργήθηκαν μετά τον αποκλεισμό του από τους τελικούς. Εμείς σε περίπτωση αποτυχίας θα θεωρούμαστε αποτυχημένοι αλλά δεν θα μας ζητήσει κανείς το λόγο. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στον τελικό.

Εμείς θα κάνουμε και θα δώσουμε τα πάντα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη από το να κατακτήσουμε τους αγώνες. Συγκρούονται δύο διαφορετικοί τύποι ομάδων με κόσμο και κατεκτημένα, νέα με διοίκηση καλή και δίψα για κάτι καλύτερο. Το μοντέλο διοίκησης στο Βραχάτι και σε εμάς είναι κάτι ανάλογο του εξωτερικού και πρέπει να ακολουθηθεί κι από τις υπόλοιπες ομάδες.

{youtube}U0FcLQhlupk {/youtube}

Η ομάδα που το θέλει περισσότερο έχει ένα προβάδισμα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Έχουμε πίστη ότι αυτά που μας λέει το προπονητικό τιμ, ξέρουμε τις αδυναμίες και ένα από τα κλειδιά είναι ναι στο κατά ποσό θα καταφέρουμε να χαλάσουμε την υποδοχή του Ηρακλή. Θεωρώ ότι αν πεις σε ένα παίκτη ότι μπαίνεις σε έναν τελικό, μπαίνεις και παίζεις. Ότι και να έχει γίνει πρέπει να σταματήσει εδώ αυτό το πράγμα. Φέτος έχουμε βαρεθεί να ασχολούμαστε με αναβολές, δικαστήρια, ενστάσεις και συνεδριάσεις. Ας ασχοληθούμε με τον αγωνιστικό κομμάτι. Μην στεκόμαστε άλλο σε αυτό.

Ας το παίξουμε αυτό το πρωτάθλημα, είναι με δύο ομάδες από την επαρχία τον ολυμπιακό και τον παναθηναϊκό εκτός στόχων».

Most Popular

To Top