Μπάσκετ Ηρακλής

Κοντά σε Γκοντόπουλο

Μετά από μια φοβερή χρονιά στη Β’ Εθνική με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο Αντώνης Γκοντόπουλος βίωσε πέρυσι τον υποβιβασμό από την Α2 με το Ηράκλειο και πλέον ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην πλούσια καριέρα του, έχοντας στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τον Ηρακλή.

 Πάντως  την ίδια στιγμή τον έχουν προσεγγισει τον Έλληνα «μπόμπερ» απο τον Πιερικό . Ο Ηρακλής τον έχει στη λίστα του και ο παίκτης… περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν δεν τα βρει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε θα κλείσειστον Πιερικό / Αρχέλαο!

Μετά από μια φοβερή χρονιά στη Β’ Εθνική με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο Αντώνης Γκοντόπουλος βίωσε πέρυσι τον υποβιβασμό από την Α2 με το Ηράκλειο και πλέον ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην πλούσια καριέρα του, έχοντας στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τον Πιερικό / Αρχέλαο!
Οι Κατερινιώτες προσέγγισαν τον Έλληνα «μπόμπερ», του έδειξαν πόσο τον θέλουν και είναι πολύ κοντά στο να τον κάνουν δικό τους, έχοντας ως αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» τον έχει στη λίστα του και ο παίκτης… περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν δεν τα βρει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε θα κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες στον Πιερικό / Αρχέλαο!

– See more at: http://www.basketworld.gr/2013/08/blog-post_1479.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+basketworld%2FcdED+(Basketworld.gr)#sthash.KXEfxRVx.dpuf

Most Popular

To Top