Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κλείνει το Καυταντζόγλειο, εκτός έδρας ο Ηρακλής

Ο διευθυντής του Καυτατζογλείου Πέτρος Πετρίδης  φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4  και μίλησε για τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο και για το αν και πότε θα είναι έτοιμο για να αγωνιστεί ο Ηρακλής.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό μια προσπάθεια για να βελτιώσουμε το γήπεδο, να βάλουμε καινούργιο χόρτο, το οποίο είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, έχει να γίνει κάποια βελτίωση από τότε που το βάλαμε δηλαδή από το 2004. Το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, μετά τις 20 Αυγούστου μας είπανε ότι θα έρθουν τα καλά νέα και θα αρχίσουν τα έργα.

Έχε μεγάλη σημασία να ξεκινήσει αυτό το έργο τόσο για το στάδιο όσο και τον Ηρακλή. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι να ζητήσουν κλειδάριθμο και να παίξει τα δυο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας και μέχρι τότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο. Θα βοηθήσει πολύ τον Ηρακλή, τους έχω ενημερώσει όλους και κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Προχωράει η διαδικασία του χλοοτάπητα τόσο στο βασικ΄γήπεδο όσο και στο βοηθητικό. Ο τάπητας είναι το βασικό πρόβλημα που έχουμε, ηλικιακά γέρασε το στάδιο, μπορούμε να το πούμε αυτό, πάντως οι βελτιώσεις που έγιναν το 2004 το κρατάνε ακόμα σε ένα καλό επίπεδο για να μπορεί να παίζεται ποδόσφαιρο».

Most Popular

To Top