Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κίνητρο η αδικία εις βάρος του Ηρακλή»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Τάσος Καφκενάρης, μίλησε στον “Αrena 89.4 fm” για τον “τελικό” της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό 

τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το πάθος θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, δήλωσε:

Για τους παράγοντες που θα κρίνουν το παιχνίδι: “Πρέπει η ηρεμία στην ομάδα να είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας και το πάθος είναι αυτό που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα. Ο κόσμος είναι ένας ακόμη παράγοντας. Αλλά εγώ είμαι της άποψης πως όλα παιρνάνε από τα πόδια των παικτών. Αν είναι αυτοί καλά και παίξουν καλά, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Για τη συγκέντρωση των παικτών του Ηρακλή στο δικο τους παιχνίδι: “Οι παίκτες του Ηρακλή πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο δικό τους παιχνίδι. Τι θα κάνουν οι άλλοι, είναι δικό τους θέμα. Πρέπει να κερδίσει η ομάδα και μετά θα δούμε τι έκαναν οι άλλοι.

 Για την αδικία που υπέστη ο Ηρακλής και το γεγονός πως αποτελεί ένα πολύ καλό κίνητρο για τη νίκη: “Δε θα έλεγα τα τελευταία 2 χρόνια, εγώ θα έλεγα τα τελευταία 5. Νομίζω πως ο κάθε παίκτης θα πρέπει να συνδειδητοποιήσει και να αισθανθεί πως είναι άδικο για τον Ηρακλή και γι’ αυτούς να παίζουν σε αυτή την κατηγορία. Το αίσθημα της αδικίας είναι ένας πολύ καλό κίνητρο για να τα δώσεις όλα. Οι ξένοι θα έπρεπε να τα γνωρίζουν ήδη. Δε χρειάζεται να ζήσεις όλη την ιστορία μιας ομάδας για να ξέρεις την ιστορία της. Όταν έρχεσαι σε μια ομάδα με 105 χρόνια ιστορίας, αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος και πρέπει και οι άλλοι να σου μεταλαμπαδεύσουν τις αρχές και τα χαρακτηριστικά της ομάδας”.

Most Popular

To Top