Ελλάδα

Κήδεψαν Γερουλάνο και ΠΑΣΟΚ στον Βόλο

Ένα φέρετρο, ένας παπάς, αναμμένα κεράκια και χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου διαδήλωσαν ειρηνικά, φώναξαν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας και «κήδεψαν» τον Παύλο Γερουλάνο και τον ΠΑΣΟΚ.

 

Χιλιάδες Βολιώτες, παιδιά, νέοι και παππούδες, έδωσαν δυναμικό «παρών» στην ειρηνική διαδήλωση, κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου, απαίτησαν δικαίωση της θεσσαλικής ομάδας, ενώ δεν ξέχασαν τον Αχιλλέα Μπέο, ζητώντας για ακόμη μία φορά την απελευθέρωσή του.

Το «σκηνικό» στήθηκε λίγο πριν τις 20.00 με τους οπαδούς να ανεβάζουν το δικό τους «θεατρικό» θυμίζοντας κάτι σαν νεκρώσιμη ακολουθία. Ένα φέρετρο «ντυμένο» με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και τη φωτογραφία Παύλου Γερουλάνου περιφερόταν στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, ένας παπάς και οπαδοί έχοντας στα χέρια τους αναμμένα κεριά.

Έπειτα από τα… τελετουργικά, τα συνθήματα και τα καπνογόνα, ακολούθησε η πορεία, με κύριο αίτημα την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και την επιστροφή του στη Super League, αλλά και το «μαύρισμα» του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

Most Popular

To Top