Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κελπέκης : «Λείπει το πάθος απο την ομάδα»

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Χρηστός Κελπέκης που θέλησε να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ηρακλή.

 

Ο πρώην τερματοφύλακας των κυανόλευκων μίλησε στον ARENA FM   89.4 για την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Σουπερ Λιγκ.

 

Πιστεύω στον Ηρακλή είναι καλή ομάδα το είδα και στην Καβάλα. Πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας και να καταλάβουν οι παίκτες το βάρος της φανέλας που φορούν. Πρέπει να αισθανθούν αυτή την πίεση και να κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Η ομάδα είναι καλή αλλά χρειάζεται και τύχη που δεν είχε στην Καβάλα»

Συνεχίζοντας ο πρώην πορτιέρο των κυανόλευκων συμπλήρωσε :«Ο Ηρακλής έχει την ατυχία οι αντίπαλοι του να έχουν κίνητρο να τον κερδίσουν ακόμα και αν είναι αδιάφοροι. Το όνομα του , αποτελεί θέλγητρο προκειμένου να τον κερδίσουν και τον αντιμετωπίζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο».

Όσο αφορά τον αγώνα με την Καβάλα είπε χαρακτηριστικά :«Αυτό που διέκρινα ήταν ότι δεν υπήρχε πάθος στην ομάδα και αντίθετα οι παίκτες ήταν κουμπωμένοι. Ήταν φανερό πως είχαν άγχος. Θα πρέπει να μάθουν να παίζουν με άγχος και να κερδίσουν τους αντίπαλους. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει στο Καυταντζόγλειο. Ελπίζω αν έρθει μια ευρεία νίκη ή ένα καλό σερί με νίκες να αλλάξει και η κατάσταση. Αν συμβεί η ομάδα δεν θα χάσει πουθενά. Ακόμα και τώρα θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της και να είναι στις απευθείας θέσεις που οδηγούν στην Σουπερ Λίγκ. Υπάρχει ποιότητα, υπάρχουν οι προϋποθέσεις, χρειάζεται ένα «κλικ» για να γίνει η διαφορά».

Most Popular

To Top