Χωρίς κατηγορία

Kρατάμε την νίκη!

Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και σε μία κακή εμφάνιση μας καταφέραμε να κερδίσουμε ακόμα έναν αγώνα.

Ταυτόχρονα και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας στις προπονήσεις για να διορθώσουμε κάποια λάθη που, κατά την άποψη μου, οφείλονται στο ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα και θέλουμε τον χρόνο μας για να δεθούμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε στην έδρα μας.
     Ο Βόλος είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και ήρθε να κάνει αυτό που θέλουν να κάνουν όλες οι ομάδες ανεξαρτήτου στόχου. Να κερδίσουν τον Ηρακλή. Έτσι θα έχουν να λένε ότι έκαναν κάτι σημαντικό για την ομάδα τους. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή λένε, και όπως είναι φυσικό όλοι θέλουν να μας κερδίσουν για να πάρουν κάτι από την δόξα που έχει ο Ηρακλής σαν σωματείο. Ευτυχώς η ομαδικότητα που είχαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και η στήριξη ο ένας στον άλλο μας δώσανε την νίκη που την αφιερώνουμε στον συμπαίκτη μας τον Λευτέρη  Νεοφυτίδη, που ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός.
    Επόμενος αγώνας μέσα στην Βέροια. Μια ομάδα με ίδιους στόχους με μας. Στόχος μας η νίκη. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών και να μπορέσουμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, όλοι μαζί, κάτι που δεν καταφέραμε την προηγούμενη.
    Κλείνοντας θέλω να πω πως τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό με τον Βόλο, είναι κρίμα να μην τα βλέπει ο κόσμος. Με αυτές τις τακτικές μόνο το αγαπημένο μας άθλημα χάνει. Συγχαρητήρια και πάλι στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό team, και στην διοίκηση της ομάδας που σαν μια γροθιά δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και κερδίσαμε ένα δύσκολο όπως εξελίχθηκε ματς.
    Δημήτρης Μασλαρινός  #7

 

Most Popular

To Top