Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Καθαρή» νίκη θέλει ο Ηρακλής για να βρεθεί ψηλότερα

Το τρίποντο που θα φερει την ομάδα κοντα στην άνοδο αναζητάει ο Ηρακλής στην Ευβοια.

Οι κυανόλευκοι θέλουν την νίκη για να μπορέσουν να μπουν στην διαδικασία της απευθείας ανόδου. Χρειάζεται ένα τρίποντο για να το πετύχει και ο σημερινός αγώνα φαίνεται να είναι ιδανικός

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Τούνι, οι τιμωρημένοι Γ. Παληγεώργος και Σαββίδης, αλλά και ο ανέτοιμοςΓεωργίου, όπως και ο Παπαστεριανός.

Η αποστολή του Ηρακλή:Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σιατραβάνης, Τσερκέζος, Ισαάκ, Ντατίδης, Τάι, Χιονίδης, Κραγιόπουλος, Παληγεώργος Χ., Στεφανίδης, Λόπεθ, Νατσούρας, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Νατσιόπουλος, Ουκάρ, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Αλεξίου.

Ο Γιώργος Βαζάκας έχει χαρακτηρίσει αγώνα… τριάδας το παιχνίδι και θέλει από τους παίκτες του να βρουν ρυθμό από τον κόσμο της ομάδας ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ξανά στο πλευρό τους, για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να είναι ξανά ανάμεσα στα φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών μετράει επιστροφές, αφού πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» που ήθελαν οι Βίκτορ Πούλγκα και Πέδρο Μπαράνκος, με τους Θανάση Ρεπετσά και Άγγελο Σικαλιά να είναι επίσης στην αποστολή αφού εξέτισαν τις ποινές τους. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι αυτό του τιμωρημένου Γεράσιμου Χαϊκάλη, ενώ εκτός έμεινε και ο Πάβλι Βανγκέλι για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών:Γ. Σικαλιάς, Τόλιος, Λαμπρόπουλος, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Πλάτανος, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Λιόσης, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε, Σέγκος, Αμέντολα, Στεπάνοβιτς, Γκέρσον, Ρεπετσάς, Πούλγκα, Μπαράνκος, Α. Σικαλιάς

Most Popular

To Top