Ποδόσφαιρο

Κάθε εμπόδιο για καλό !

 Αν υπάρχει μια περίπτωση και ο Ηρακλής καταφέρει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία τότε θα έχει γίνει η υπέρβαση στους κυανόλευκους.

 

Γιατί μέσα σε ένα χρόνο θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο όπου  λογικά θα ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι ( Β΄ Εθνική), αλλά με εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Γιατί πλέον θα είναι μια καθαρή οικονομικά ομάδα,  θα υπάρχει μια βάση με τους φιλάθλους να είναι και μέτοχοι των κυανόλευκων, μια διαφορετική νοοτροπία  και με θετικό πρόσημο κοιτάζοντας καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον το μέλλον.

Στην Σουπερ Λίγκα όλες ο ομάδες με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι υπερχρεωμένες και το μέλλον τους είναι αβέβαιο.  Υπάρχει γκρίνια επιφυλακτικότητα, μεγάλες κόντρες και  με το ζόρι επιβιώνουν.

Ο Ηρακλής το 2012 θα είναι  έτοιμος να βρεθεί στην θέση που του αξίζει και όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοι του.  Το εγχείρημα που ξεκίνησε πέρσι τον Νοέμβριο θα έχει αίσιο τέλος και το σημαντικότερο θα υπάρχει φως στο τούνελ.

Έχοντας περάσει πλέον τις παιδικές του ασθένειες ο Ηρακλής θα εξελιχτεί σε μια ανταγωνιστική ομάδα, την ώρα που όλοι οι άλλοι νοσούν βαριά.

Αρκεί να γίνει το θαύμα και να επιτευχθεί ο στόχος. Για αυτό ο λαός λέει πάντα ότι κάθε εμπόδιο σε καλό. Ίσως η πέρσι καταστροφή για τους κυανόλευκους να ήταν και η στιγμή της αναγέννησης τους σε μια δύσκολη εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό !

Most Popular

To Top