Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Καταλαβαίνω τους φιλάθλους»

Φαίνεται ότι Γκογκιτς είναι διαβασμένος στο θέμα των φιλάθλων καθώς στάθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα λέγοντας:

 

«Καταλαβαίνω του φίλαθλους. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει μένει μακριά από την Σουπερ Λίγκ 3 χρόνια. ¨όταν κάθε χρόνο δεν μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου είναι λογικό να αντιδράς. Πολλές φορές όμως δεν σκέφτεσαι καθαρά και δεν βλέπεις καλά μπροστά σου και έτσι έγινε αυτό που συνέβη προς το τέλος της περιόδου.

Πάντα ως ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής μου αρέσει αν είμαι σε ομάδες που έχουν κόσμο. Με φτιάχνει αυτό !   Το έζησα και στον Ολυμπιακό και στον Ερυθρό Αστέρα αλλά καις την Κύπρο οπού ήμουν ως ποδοσφαιριστής. Υπάρχει πίεση σε τέτοιες ομάδες και αυτό με αρέσει και δεν φοβάμαι την πίεση .Δεν είναι στοίχημα για μένα αλλά μια ευκαιρία. Μέσα από τον Ηρακλή που έχει πολύ καλό όνομα και κόσμο να φανεί και η δουλειά μου».

«Μην κρίνεται από την πρώτη στιγμή»

Ο προπονητής του Ηρακλή στάθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει και πως θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συμπεριφορά:

«Στην Ελλάδα κρίνεται εύκολα από έναν αγώνα όχι μόνο μια ομάδα αλλά και ένας ποδοσφαιριστής. Ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστές και το έζησα αυτό. Το μήνυμα που έχω περάσει είναι να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε τύχη. Δεν μπορούμε σε όλους τους αγώνες να έχουμε την τύχη με το μέρος μας, θα έχουμε και δυσκολίες. Ο Παίκτης χρειάζεται βοήθεια και τότε θα πρέπει να την δώσει ο κόσμος. Αν πάει κάτι στραβά σε έναν αγώνα και ο κόσμος είναι εναντίον των παικτών θα χάσουμε την ηρεμία τους. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα α ετοιμάζουμε τους παίκτες αι να μην έχουν προβλήματα για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις κανένας ποδοσφαιριστής όχι μόνο στον Ηρακλή και στην Ελλάδα αλλά πάντα δεν μπορεί να κερδίσει όλους τους αγώνες. Είμαι όμως σίγουρος και αυτό μπορώ να το πω ότι η ομάδα θα έχει ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να μάχεται να έχει τρεξίματα και να παλεύει πάντα για την νίκη, εντός και εκτός έδρας».

Most Popular

To Top