Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καραμανλής : «Πολύ καλή ομάδα ο Ηρακλής»

Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, , Δημήτρης Καραμανλής μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με τους «κυανολεύκους» χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αρχικά, τόνισε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε εμείς τη νίκη, όμως και ο Ηρακλής είχε τις ευκαιρίες του, είχε μια πολύ καλή παρουσία και έδειξε ότι έχει δυνατό σύνολο. Είναι καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο», είπε και συνέχισε ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως ο Ηρακλής θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα:

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για αυτό, αλλά έδειξε χθες ότι έχει πολύ καλή ομάδα. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ιστορία και αυτό φέρνει πίεση στους παίκτες του, καθώς ο στόχος πάντα θα είναι υψηλός. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να πετύχει τους στόχους του».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν αιθσάνονται διαφορετικά οι αντίπαλοι όταν αγωνίζονται εναντίον του:

«Εντάξει, ο Ηρακλής είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας, δεν πρέπει να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία. Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε τώρα γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο».

Τέλος, για το αν του λείπει η Θεσσαλονίκη σχολίασε: «Σίγουρα, σε κάθε άνθρωπο λείπει ο τόπος του, το οικογενειακό του περιβάλλον και οι φίλοι του, αλλά όταν διαλέγεις αυτό το επάγγελμα ξέρεις ότι θα έχεις αυτό τον δρόμο».

Most Popular

To Top