Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κάναμε ένα κλικ με την Νίκη Βόλου»

Η εμφάνιση της ομάδας με την Νίκη Βόλου στο β΄ μέρος έδωσε αισιόδοξα μηνύματα και ο Δημήτρης Μούτας εξήγησε τους λόγους.

 Ποιο είναι το κλικ που χρειάζεται για να υπάρχει ένα αίσιο τέλος στο φετινό πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι το κλικ έγινε στον αγώνα με την Νίκη Βόλου. Στο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε ότι μπορεί να έχει κατοχή και ταυτόχρονα τον πρώτο λόγο για την νίκη. Τα μηνύματα είναι θετικά και οι παίκτες δείχνουν να αφομοιώνουν αυτό που θέλουμε να πετυχουμε. Δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες όπως ο περιορισμός των ξένων παικτών και είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοζόμαστε σε κάθε αναμέτρηση διαφορετικά».

Γιατί η ομάδα είναι επιρρεπής στις ισοπαλίες;

« Δεν μπορώ να το πω για το διάστημα που δεν ήμουν στην ομάδα. Στα Γιαννιτσά όμως ήμασταν κακοί και δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο. Με την Νίκη Βόλου δικαιούμασταν περισσότερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο. Γενικά στόχος της ομάδας σε κάθε αναμέτρηση είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε αγώνα».

Είναι βαρόμετρο η έδρα στην προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο;

« Η έδρα στις περισσότερες φορές κρίνει την άνοδο. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και βλέπω ότι υπάρχει συσπείρωση από τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πετυχουμε τον στόχο μας. Είναι θετικό ότι θα αντιμετωπίζουμε ομάδες που θέλουν και αυτές την άνοδο και δεν θα έρθουν να κλειστούν στην άμυνα τους».

Η ομάδα πάντως εκτός έδρας τα καταφέρνει καλύτερα.

«Μέσα και έξω από την έδρα μας για εμάς είναι όλα το ίδιο. Θέλουμε και κυνηγάμε πάντα την νίκη. Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς όπου και αν αγωνιζόμαστε»

Πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα;

Υπάρχει ανταγωνιστικότητα , καθώς συμμετέχουν στο πρωτάθλημα πολλές ιστορικές αλλά δυνατές ομάδες. Όλες έχουν τον ίδιο στόχο και θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Most Popular

To Top