Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν έκανε καμία κίνηση ακόμα ο Πιλάβιος

Την στιγμή που όλοι περιμένουν την κίνηση του Πιλάβιου , ο πρόεδρος της ΕΠΟ ποιεί την νήσσα.

Βρίσκεται στην Λεττονία μαζί με την εθνική ομάδα, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενημέρωση προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να απαντήσει η ΕΠΟ στην επιστολή της Φούτμπολ Λίγκ και της Σουπερ Λίγκ αναφορικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Εύλογα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι θα συμβεί με την επιστροφή του, αλλά ο κ.Χατζηαποστόλου με όσα δήλωσε σήμερα επιβεβαίωσε τα   όσα έχει αναφέρει το Iraklis1908.gr.

Μπορεί να γίνει μέσω περιφοράς με την συμμετοχή μόνο των μελών (16) και ουσιαστικά της εκτελεστικής επιτροπής.

«Αν θέλει να γίνει μπορεί να φέρει την πρόταση στην εκτελεστική επιτροπή. Στην συνέχεια υπάρχει το αυτοδιοίκητο και όπως είναι γνωστό όποιος προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια έχει συνέπειες. Ακόμα όμως δεν έχει έρθει καμία ειδοποίηση».

Ο Σοφόκλης Πιλάβιος ακόμα και τώρα που έχει εκφράσει την ευχή του για να βρεθεί λύση σφυρίζει αδιάφορα. Ακόμα και τώρα που γνωρίζει ότι αποχωρεί. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι θέλουν να προχωρήσει η λύση πρέπει όμως ο Πιλάβιος να την προχωρήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται αύριο Σάββατο να κινητοποιηθεί αλλά ένα απαισιόδοξο σενάριο και να γίνει Δευτέρα.

Most Popular

To Top