Μάκης Ιωαννίδης

Καλή η ποιότητα, αλλά αυτές οι ισοπαλίες δεν αντέχονται άλλο

Η ομάδα χωρίς αμφιβολία έπαιξε πολύ καλά και μέσα στην Λάρισα αλλά για ακόμα μια φορά έμεινε στην ισοπαλία.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν 8 ισοπαλίες στην φετεινη διοργάνωση και για αυτό δεν μπορεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρωτη τριάδα. Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή μετράει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μπορεί να το επιδείξει καμία άλλη ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως να έλεγε πολλά όπως και το αήττητο σερί για 11 αγωνιστικές.

Δυστυχώς όμως οι νίκες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και ροι «κυανόλευκοι» περιορίζονται να μένουν στις εντυπώσεις. Οι περισσότεροι αντίπαλοι δίνουν τα εύσημα για την εικόνα του Ηρακλή, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν κερδίζεις βαθμούς.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής κέρδισε μόλις 3 αγώνες δείχνει να είναι στάσιμος βαθμολογικά την στιγμή που πλησιάζουμε στα μισά του πρωταθλήματος.

Στην Λάρισα ο Ηρακλής έπαιξε με «αέρα» αλλά δεν είχε την ουσία του γκολ. Πολλές φάσεις, παιχνίδι κατοχής εκτός έδρας, όμως το αποτέλεσμα το ίδιο.

Είναι καιρός να αλλάξει αυτή η εικόνα και να αρχίσουν να έρχονται οι νίκες που θα κάνουν την διαφορά. Ο Ηρακλής φέτος έχει ανάγκη από βαθμούς και η ποιότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό που προσδοκούν όλοι είναι με τις μεταγραφικές κινήσεις οπού θα γίνουν να βρεθεί λύση ώστε η ομάδα να σκοράρει και να είναι αποτελεσματική, ώστε να έρχονται και οι απαραίτητοι βαθμοί.

Most Popular

To Top