Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Και του χρόνου στην Ηρακλάρα » Video

Ο Χουάντερσον έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα χρόνια με τους «κυανόλευκους».

 Ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας εξηγώντας τους λόγους είπε χαρακτηριστικά :

Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στον Ηρακλή. Είναι μεγάλη ομάδα , έκανα ανανέωση   γιατί στους έξι μήνες που είμαι εδώ αγάπησα την ομάδα πολύ. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που μου φέρθηκαν σωστά . Ένας άλλος λόγος είναι ότι πιστεύω πως θα ανεβούμε 100% στην Σουπερ Λίγκ».

 Σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετεινό πρωτάθλημα είπε :

Από την αρχή είναι με το ίδιο στυλ, δεν άλλαξε κάτι. Ο Εργοτέλης που είναι πρώτος μπορεί να χάσει από τον καθένα . Το πρωτάθλημα έχει ισορροπία. Μετά από 8 αγώνες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τότε θα φάνει ποιες ομάδες έχουν δύναμη».

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω για να κάνει έναν απολογισμό της ομάδας στην φετινή σεζόν τόνισε:

« Πολλά παιχνίδια έπρεπε να κερδίσουμε και είχαμε ευκαιρία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν το καταφέραμε. Έχουμε διαιτησία που πολλές φορές είναι αλλοπρόσαλλη. Το γήπεδο μας δεν μας βοηθάει καθόλου. Είναι ντροπή αυτός ο αγωνιστικός χώρος. Δεν μπορείς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο. Ούτε σε ερασιτεχνικό δεν υπάρχουν τέτοια γήπεδα και αυτό μας επηρεάσει. Με όλο τον σεβασμό η ομάδα παίζει καλύτερα έξω παρά μέσα για το γήπεδο».

Όσο για τον τερματοφύλακα που έχει ως πρότυπο απάντησε :

«Ο Ροτζέριο Σένι( Σαο Πάολο). Πιστεύω ότι ο καθρέπτης μου είναι αυτός ο τερματοφύλακας γιατί έχει προσωπικότητα και είναι επαγγελματίας. Διαθέτει μια νοοτροπία που με αρέσει και έχει καταφέρει να σκοράρει και περισσότερα από 60 γκολ με την Σαο Πάολο

{youtube} fespo4yYihs {/youtube}

Most Popular

To Top