Μάκης Ιωαννίδης

«Και όμως γυρίζει »

Η νίκη στον αγώνα με τα Ψαχνά έφερε πολλά θετικά στους κυανόλευκους.

 Καταρχήν ψυχολογία, βαθμούς και το κυριότερο πίστη ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να πετυχουν τον στόχο τους.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τις δυο εντός έδρας ισοπαλίες με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη φάνηκε να απομακρύνεται ο στόχος για την απευθείας άνοδο στην Σουπερ Λίγκ. Η κατάσταση όμως γυρίζει σημαντικά με την νίκη στα Ψαχνά.

Ο Ηρακλής έφερε ξανά την τύχη στα χέρια του και καλείται στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης να το πετύχει. Αν κερδίσει εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα και ταυτόχρονα βάζει τις απαραίτητες βάσεις για την άνοδο. Είναι πολλοστή φορά που ο Ηρακλής βρίσκεται φέτος στην ίδια θέση αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει. Ίσως αυτή την στιγμή είναι νίκη στην Εύβοια ήρθε στο κατάλληλο σημείο και να γυρίσει ο τροχός για τους κυανόλευκους. Για να αποκτήσει αξία θα πρέπει να έρθει το τρίποντο με τον Απόλλωνα.

Στην ομάδα επικρατεί ένας ενθουσιασμός και πίστη ότι μπορούν να «γυρίσουν» οριστικά την κατάσταση. Ξέρουν πολύ καλά ότι μπορούν να το πετύχουν και να φέρουν χαμόγελά στους φιλάθλους της ομάδας.

Έτσι ο αγώνας του Σαββάτου είναι ένας μικρός τελικός για τον Ηρακλή που πρέπει αυτή την φορά να βγει νικητής και να δείξει ότι δεν αστειεύεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Most Popular

To Top