Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Και όμως γυρίζει ….!

Γυρίζει η κατάσταση για τον Ηρακλή; Και όμως γυρίζει.

Εκ των πραγμάτων η αγωνία των κυανόλευκων θα επιμηκυνθεί για άλλες δυο εβδομάδες καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πλει οφ με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να βρεθούν στην πρώτη θέση. Πλέον το εισιτήριο είναι μόνο ένα και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Η έλευση του Γκόγκιτς έφερε στην ομάδα μια αναζωογόνηση που τόσο πολύ είχε ανάγκη και μάλιστα σε αυτή την διαδικασία. Ο σερβοέλληνας προπονητής θα κληθεί να μεταφέρει την στόφα του πρωταθλητή ( όπως είχε συνηθίσει ως ποδοσφαιριστής) στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η μάχη τώρα αρχίζει και στον Ηρακλή μπορούν να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Απέναντι σε ομάδες που δεν κατάφεραν να νικήσουν στην κανονική διάρκεια, απέναντι σε ομάδες που ούτε καν σκόραραν.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολλά θα κριθούν από την πρεμιέρα των πλει οφ την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μια ενδεχόμενη επιτυχία θα σβήσει ότι έγινε μέχρι τώρα και θα μεταδώσει το μήνυμα του νικητή στους ποδοσφαιριστές για την συνέχεια.

Ο κόσμος θα πρέπει να βάλει στην άκρη την πικρία του και να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει και να βοηθήσει. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Πολλά μπορούν να γίνουν μέσα σε αυτές τις 15 μέρες που ακολουθούν και μακάρι να έρθει επιτέλους η άνοδος για την σούπερ λίγκ

Most Popular

To Top