Μπάσκετ Ηρακλής

Kακιούσης: «Όταν θα είμαι έτοιμος, θα το μάθουν όλοι και… επισήμως!»

Ο Λευτέρης Κακιούσης ανταποκρίθηκε άμεσα στο ρεπορτάζ του iraklis1908.gr και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πως κάνει συζητήσεις με διάφορους ανθρώπους για να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ, τόνισε όμως ότι δεν είναι σε θέση ακόμη, λόγω της εξέλιξης στις προσπάθειες του, να κάνει ακόμη κάποια ανακοίνωση. Μας δήλωσε:

 

«Πάντα ήθελα να βοηθάω τον ΗΡΑΚΛΗ, απ’ όποιο πόστο, αυτό είναι γνωστό, πιστεύω, αλλά πρέπει όσοι το λέμε να το αποδεικνύουμε κιόλας με πράξεις. Πριν απ’ τις γενικές συνελεύσεις είχα μιλήσει με πολύ κόσμο, με φιλάθλους, με παράγοντες, ακόμη και με τους ίδιους τους ανθρώπους που ήθελαν το τμήμα. Είχα πει πως πάντα ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το σαράκι μου, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να βοηθήσω όπως θέλω, και όπως οραματίζομαι εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνω μια προσπάθεια, κι όταν την ολοκληρώσω θα κάνω ανακοινώσεις, θα το μάθουν όλοι, δεν κάνω τίποτα κρυφά κι ούτε πάω να πάρω καμιά ομάδα από κανέναν. Μιλάω με κάποιους ανθρώπους για να βοηθήσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ και κανέναν άλλον. Ο ένας θα βάζει το ψωμί, ο άλλος το τυρί, ο τρίτος τη ντομάτα, μόνο έτσι θα κάνουμε κάτι σοβαρό και εποικοδομητικό«.

Από τα λόγια του εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το «ψήνεται επιστροφή» μόνο τυχαία δεν το βάλαμε ως τίτλο στο προηγούμενο ρεπορτάζ. Υπάρχουν θεσμικά όργανα, υπάρχουν γενικές συνελεύσεις, υπάρχουν άνθρωποι και ρόλοι, όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σεβαστά και να προχωρήσει το τμήμα. Υπάρχει, πάντα υπήρχε, η ανάγκη για πράξη σε αυτόν τον Σύλλογο. Ελπίζουμε ό,τι γίνει, να γίνει με αυτό γνώμονα…

 

Most Popular

To Top