Ποδόσφαιρο Ηρακλής

κ. Μπουτάρη στηρίζετε ή οχι ΠΑΕ. Αν ισχύει, θυμηθείτε τι είπατε για τον Ηρακλή

Πέρσι ο Μπουτάρης πήρε θέση και έλεγε ότι ο Δήμος δεν στηρίζει καμία ΠΑΕ – ΚΑΕ. Τωρα είναι έτοιμος , βάση δηλώσεων του Τσομίδη να πάρει μετοχές του Άρη !

 

Με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis o Στάθης Τσομίδης μετέφερε ενδιαφέρον του Δήμου Θεσσαλονίκης για αγορά των μετοψών της ΠΑΕ Άρης. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις

«Ήδη έχουμε την πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος δήμου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ούτε περίεργο ούτε παράνομο. Είναι καινούριοι τρόπο χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου. Οι φορείς της τοπικής εξουσίας έχουν το κάθε δικαίωμα μέσα από τις δικές τους διαδικασίες να προβούν σε ενίσχυση με το αζημίωτο συγκεκριμένων ομάδα. Άρα αυτό το μοντέλο που υπήρχε στον Αρη της Κοινωνίας που είναι και μεγαλομέτοχος μπορεί να ενισχυθεί από φορείς κοινωνικούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης» είπε χαρακτηριστικά».  

{youtube}61lw-fUUX04{/youtube}

Αν ευσταθούν οι δηλώσεις του ΤΣομίδη έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα του δημάρχου Θεσσαλονίκης πριν από έναν περίπου χρόνο αναφερόμενος για τον Ηρακλή.
«Ποια ομάδα ρε φίλε; Τους αλήτες; Διότι ο Ηρακλής δεν είναι πια ομάδα, θα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Ζητώ συγγνώμη που παραφέρθηκα, αλλά δεν αλλάζω γνώμη και επειδή έχει επανειλημμένα τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο από κάτι άλλους χαζούς για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο δήμος Θεσσαλονίκης να στηρίξει την προσπάθεια οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας, η οποία είναι ανώνυμος εταιρία και ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει περίπτωση καμία και παρακαλώ τους αντίστοιχους με τον χοντροκέφαλο που του ζήτησα συγγνώμη να έχουν το νου τους».

Τάδε έφη ο Γιάννης Μπουτάρης στο περιφημο μασκε πάρτι όπου σαν Χάρος μεταφιεσμένος , έκανε τις παραπάνω δηλώσεις.

 κ. Δήμαρχε εκτίθεστε ή σας αφήνουν να εκτεθείται ( αν δεν ισχύουν όσα μετέφερε ο Τσομίδης). Γιατι ο κόσμος του Ηρακλή δεν ξεχνάει και οι εκλογές έρχονται με την απάντηση του να είναι ανάλογη με αυτή που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές στην Θεσσαλονίκη.

Most Popular

To Top