Μπάσκετ Ηρακλής

Kαμπανάκι Νο3 στο Μπάσκετ! ΝΕΟ (και Δήλωση Γ.Μανίκα)

Ίσως να έχει γίνει κουραστικό για όσους παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο τμήμα Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ αλλά είναι ένα γεγονός και πρέπει να αναφέρεται – για ένα ακόμη παιχνίδι ο ΗΡΑΚΛΗΣ κινδυνεύει να μην… ταξιδέψει, και κατά συνέπεια να μην αγωνιστεί και άρα να μηδενιστεί! Νεότερες πληροφόριες μας αναφέρουν ότι το πρόβλημα λύνεται και ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αγωνιστεί κανονικά στην Αθήνα με τη Νήαρ Ήστ…

 

Τo iraklis1908.gr μετέφερε το γεγονός και το πρόβλημα το οποίο χρίζει άμεσης λύσης. Προφανώς και δεν στοχοποιούμε κανέναν, πολλώ δε μάλλον όσους είναι ακόμη «μπροστά» και παλεύουν για τον ΗΡΑΚΛΗ σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Αυτό αναφέραμε στο αρχικό μας σημείωμα. Μεταφέρουμε όμως νέα δεδομένα τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε πως θα οδηγήσουν σε κάτι καλό στον ΗΡΑΚΛΗ – σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Στο πρώτο μας σημείωμα – το οποίο αποσύρουμε, γιατί εμείς δε θέλουμε να δημιουργούμε πρόβλημα και τριβές στον Σύλλογο, ιδίως όταν δεν είναι κατανοητός ο στόχος μιας τέτοιας αναφοράς, που είναι μόνο η ενημέρωση του κόσμου, εμείς όμως θα αναφέρουμε τα προβλήματα – τονίσαμε ότι υπάρχουν αποχωρήσεις και παραιτήσεις. Το θέμα είναι ποιοι μένουν και παλεύουν, όπως ευτυχώς σε όλα τα τμήματα υπάρχουν και τέτοιοι Ηρακλειδείς. Αυτοί που έφυγαν και αυτοί που κρύφτηκαν θα λογοδοτήσουν όταν πρέπει στα θεσμικά όργανα του Συλλόγου – εμείς πάντως όλα αυτά τα χρόνια και τα γράψαμε, και κατηγορηθήκαμε, και κυνηγηθήκαμε αηθώς και νομικώς, αλλά και… δικαιωθήκαμε!

Εμάς μας νοιάζει να πηγαίνουν καλά όλα τα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ και όχι μόνο ένα ή δύο. Και βέβαια είναι γνωστό ότι το τμήμα Μπάσκετ έχει τη δική του Ιστορία και δεν μπορεί να παραμελείται από κανέναν. Σίγουρα όμως δε φέρουν ευθύνη – δε γράψαμε, άλλωστε, κάτι τέτοιο – αυτοί που διοικούν τώρα τον Γυμναστικό Σύλλογο για αυτό το κατάντημα! Αυτό κι αν είναι σίγουρο! Το ποιοι φταίνε το έχουμε γράψει… Εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι όμως πλέον αυτό το ζήτημα στον ΗΡΑΚΛΗ – το ζήτημα είναι να προχωρήσει ο σύλλογος μπροστά σε όλα τα επίπεδα, κι ας του έβαλαν οι προηγούμενοι όλα τα εμπόδια που άλλοι τώρα καλούνται να ξεπεράσουν…

Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρουμε τη δήλωση για το θέμα, του αντιπροέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Γιώργου Μανίκα, που τόνισε σε επικοινωνία του με το iraklis1908.gr: «καλά είναι τα λόγια και οι ευχές, αλλά μετρούν τα έργα στον ΗΡΑΚΛΗ και αυτοί που μένουν, όχι αυτοί που φεύγουν. Υπάρχουν τώρα άνθρωποι στον Σύλλογο που τραβούν κουπί – άλλοι ήταν αυτοί που δεν άντεξαν την κριτική και έφυγαν. Σε αυτούς πρέπει να γίνει κριτική, σ’ αυτούς που έφυγαν, σ’ αυτούς που για 3200 ευρώ είναι κατηγορούμενοι. Εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε με τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για ένα καλύτερο αύριο του Συλλόγου»

Most Popular

To Top