Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Iσαάκ: «Απο εμάς εξαρτάται η άνοδος»

Την πεποίθηση του ότι όλα εξαρτώνται απο τον Ηρακλή όσον αφορά την άνοδο της ομάδας εξέφρασε ο Ισαάκ Χόβε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Μετρόπολις . 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν η ομάδα θα μπορέσει να βρει μία ισορροπία στα τελευταία παιχνίδια:

Δεν είναι εύκολο να προδικάσουμε ότι θα νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια που μας  έχουν μείνει . Ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της . Είμαστε όλοι έτοιμοι μέσα στην ομάδα. Το ξέρουμε ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας επηρεάζει . Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συμπαικτών μου , ειδικά των Ελλήνων αλλά με όσους μιλάω (Λόπεθ , Τούνι , Χουάντερσον , Ζουλιέν ) πιστεύουν όλοι στην άνοδο .

Τι θα παίξει κυριότερο ρόλο για την άνοδο  

Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων . Δουλεύουμε πολύ στην ψυχολογία  αλλά φυσικά πρέπει να υπάρχει και τακτική και φυσική κατάσταση . Ειδικά στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Παναιτωλικό πρέπει να τα δώσουμε όλα . Οπωσδήποτε πρέπει να σκοράρουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια γιατί θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την απευθείας άνοδο .

Για την έδρα και αν τον επηρεάζει :

Προσωπικά δεν έχω καμία πίεση μέσα στο γήπεδο . Δεν  γνωρίζω αν κάποιοι συμπαίκτες μου νιώθουν πιεσμένοι αλλά εγώ χαίρομαι να παίζω στο Καυτατζόλγειο . Ο κόσμος μας στηρίζει με πάθος και το γήπεδο και πολύ ωραίο .

Τι θα έλεγε σε έναν φίλαθλο του Ηρακλή:

Αυτό που θα του έλεγα είναι ότι σίγουρα θα ανέβει ο Ηρακλής . Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος .

Τέλος για τον αν τον φοβίζει κάτι στα τελευταία παιχνίδια:

Όλα εξαρτώνται από εμάς . Είμαστε μόλις τρείς βαθμούς πίσω από την απευθείας άνοδο . Αν παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. 

 

Most Popular

To Top