Ποδόσφαιρο Ηρακλής

To iraklis1908.gr στην Αθήνα- Δευτέρα η κλήρωση (photos)

 To iraklis1908.gr βρίσκεται στην Αθήνα και θα σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις απο την ΕΠΑΕ και τις τελευταίες πληροφορίες για την κλήρωση της football league.

-14:00 Τελείωσε η συνεδρίαση. Σε λίγο αναμένονται περισσότερα

– 13.38 Αυτη την στιγμή συζητούν για το δικαίωμα που θα έχουν οι ομάδες να καταθέσουν τα δελτία και να κάνουν τις μετεγραφές  τους. Υπάρχει μεγάλη αντίδραση απο πολλές ομάδες που δεν θέλουν να δωσουν μεγαλύτερη παράταση απο μια μέρα , μετά την κλήρωση. Το θέμα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.
– 13.30   Σύμφωνα με πληροφορίες του  iraklis1908.gr οριστικά η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα μετά την συνεδρίαση της Σουπερ  Λίγκ. Επίσης με τα υπάρχοντα δεδομένα η έναρξη του πρωταθληματος δεν θα αλλάξει και θα ξεκινησει το σαββατοκυριακό

– 13.13 Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα διεξαχθεί σήμερα η κλήρωση ή την Δευτέρα και τέθηκε εκ νέου επι τάπητος.

– 13.00 Η διοίκηση του Ηρακλή είναι έξω απο την αίθουσα και περιμένει με αγωνία την συνεδρίαση και το αποτέλεσμα της

– 12.55 Υπάρχουν αντιδράσεις απο πέντε ομάδες που ζητούν δευκρινησεις για το συγκεκριμένο εγχείρημα

-12.28 Το παρών δίνει και πρόεδρος της Τσαριτσάνης και ζήτησε  να συμμετεχει και ο Οικονόμος στην Φουτμπολ Λίγκ  για να γινουν 22 οι ομάδες και να μην υπάρχει ρεπο.

12.27 Υπάρχει έγγραφο από την Σούπερ Λίγκ που αναφέρει ότι υπήρξε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ . Τυπικά πρέπει η Σουπερ Λίγκ μπορει να το «περάσει» την Δευτέρα και αυτη την στιγμή συζητούν αν θα γινει σήμερα η κλήρωση

-12.19   προτάθηκε αναβολη  της κλήρωσης για Δευτέρα

– 12.18 Μόλις ξεκίνησε το διοικητικο συμβούλιο της Φουτμπολ Λίγκ. Οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων δεν συμμετέχουν. Γινεται μια πρώτη ενημέρωση απο τον Σπύρο Καλογιάννη

-12.12  Ακόμα δεν έχει  ξεκινήσει η διαδικασία

-12.10 Συνεχίζονται τα πηγαδάκια έξω απο τα γραφεία της Φουτμπολ  Λίγκ, με κυρίαρχο θέμα αν θα γινει σήμερα η κλήρωση

-12.08 Ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία ο πρόεδρος της Ενωσης Σπύρος Καλογιάννης

-11:40 Καταφτάνουν και οι υπόλοιποι παράγοντες των άλλων ομάδων

-11:35 Είναι εδώ τόσο ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, όσο και αυτός του Ολυμπιακού Βόλου μαζί με τον προπονητή της ομάδας κ. Βαζάκα.

-11:30 Σύσσωμη βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής στην Αθήνα για να παρακολουθήσει απο κοντά τις εξελίξεις

Most Popular

To Top