Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πρωταθλητής στον Καναδά

Στα τέλη του καλοκαιριού του 2011 βλέποντας την αδικία που υπέστη ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης από τους υπεύθυνους του Αθηναΐκού ποδοσφαιρικού κατεστημένου των Αθηνών, δημιουργήθηκε στο Τορόντο ο ΗΡΑΚΛΗΣ Τορόντο

 

Mία ομάδα ομογενών σχημάτισε ποδοσφαιρική ομάδα θέλοντας συμβολικά να δηλώσει πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι απλά μιά ομάδα αλλά ιδέα στο αθλητικό στερέωμα της Ελλάδας.

 

Η ομάδα αποτελούμενη κυρίως από Ελληνόπουλα ποδοσφαιριστές και με τη συμπαράσταση το Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή ξεκίνησε τις εμφανίσεις της. Εμφανίσεις που όχι μόνο στέφθηκαν με επιτυχία, αλλά τα παιδια αυτά κατέκτησαν τη 1η θέση στο πρωτάθλημα 5x5 στο κλειστο πρωτάθλημα του Polson Pier του Οντάριο.

 

Την Τετάρτη το βράδυ στον ημιτελικό αγώνα των playoffs ο Ηρακλής επικράτησε, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με σκορ 3-2 και έτσι την επόμενη Τετάρτη (25 Απριλίου) στις 7:30 μ.μ. θα παίξει στο τελικό των playoffs γιά τη κατάκτηση του κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί η υπρπροσπάθεια των παικτών του Ηρακλή καθότι η ομάδα έπαιξε με πολλές απουσίες (τραυματισμών και πανεπιστημιακών εξετάσεων)

 

Συχγαρητήρια σε όλους τους παίκτες αλλά και τους υποστηρικτές της ομάδας.

 

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν με τα παιδιά του Γηραιού Τορόντο να σηκώνουν το κύπελλο.

Most Popular

To Top