Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αφού σώσατε πάλι όλες τις ομάδες της Σουπερ λίγκ ,αφού επαναφέτε Βόλο & Καβάλα , βρείτε λύση για τον ΗΡΑΚΛΗ(video)

Ακόμα και την επιστροφη του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας φαίνεται να προδιαγράφουν , ενώ  την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει διοικητικο συμβολυιο στην Σουπερ Λίγκ  για να αλλάξουν τις διατάξεις που έχουν να κάνουν με την απαγόρευση των μετεγραφών !

 

Συγκεκριμένα :

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 06/06/2012 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. σχετικά με τις αδειοδοτήσεις ομάδων της Super League.

 

Οσο αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα  ο Σοφοκλής Πιλάβιος  κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ είπε :

Για αποκατάσταση Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας με επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες δεσμεύτηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έδωσε δίκιο στις δύο ομάδες και υποσχέθηκε πως θα βρεθεί λύση «νόμιμη ή έστω νομότυπη».

Νωρίτερα είχε μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσος Μπατζιάκας, ο οποίος είπε:

«Επί ένα χρόνο κρύβομαι. Απειλούν την οικογένεια και τα παιδιά μου. Έχουν έρθει 10.000 οπαδοί του Βόλου έξω από το σπίτι μου. Μια ομάδα-μοντέλο, με παίκτες που κοσμούν σήμερα άλλες ομάδες, η ΕΕΑ την έστειλε στα τάρταρα. Μαζί και 100 οικογένειες στην ανεργία. Η Μαγνησία δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται. Μου είπατε πως κάτι μπορείτε να κάνετε κ. Πιλάβιε. Θέλω να δεσμευτείτε! Δύο χιλιάδες άτομα θα με περιμένουν στα όρια του νομού! Έχετε δημιουργήσει άσχημο κλίμα. Θέλω να σας καλέσω σε κάποια εκδήλωση και δεν ξέρω πώς να σας προστατεύσω. Θα καταψηφίσω το διοικητικό απολογισμό γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να γυρίσω στην πατρίδα μου».

Στη δευτερολογία του ο Σοφοκλής Πιλάβιος άνοιξε «παράθυρο» ελπίδας σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα:

«Δεν θα αναφερθώ στο ιστορικό της υπόθεσης διότι δεν τιμά τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάνατε αγωγές, πήγατε στο CAS, αλλά χάσατε σε όλα τα δικαστήρια. Εγώ τους γύρυσα και τα έξοδα πίσω. Δεν πήρα ούτε αυτά που πλήρωσα. Έγιναν τεράστια λάθη από όλους μας –και εμάς και εσάς. Πιστεύω όμως, πως αυτό πρέπει να αποκατασταθεί. Να γίνει μια εμβόλιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ για να δώσει άδεια σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Εγώ είμαι μαζί τους. Το πιστεύω κι έχουν δίκιο. Μόλις μας έρθει πως το μετοχολόγιο είναι εντάξει, θα βρούμε λύση νόμιμη ή έστω νομότυπη. Πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση και αυτό θα γίνει όσο περνάει από το χέρι μου».

Αποδεικνυεται περίτρανα ότι και πάλι ο Ηρακλής βρίσκεται μονος εναντιον όλων και είναι η μοναδική ομάδα που δέχτηκε απίστευτες τιμωρίες  αφού πρώτα καταστρατήγησαν όλους τους κανονισμους.  Τελικά μηπως έχουν δίκαιο που λένε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική ευρωπαική χώρα  όπου ισχύει το αφρικανικό δικαιο του αποφασίζουμε όπως θέλουμε και όπως μας συμφέρει ?

To βιντεο  ειναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς της ΕΠΟ της Σουπερ Λίγκ  που κατέστρεψαν τον Ηρακλή

 

{youtube}DNiY8x74gGY{/youtube}

Most Popular

To Top