Ποδόσφαιρο Ηρακλής

To IRAKLIS ATHENS CLUB «λύνει» την σιωπή του

Με ανακοίνωση του το Iraklis Athens Club τοποθετειται για τις τελευταίες εξελίξεις του Ηρακλή.

 

Συγκεκριμένα η ανακοινωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αναφέρει :

Μετά την πολύμηνη συνειδητή σιωπή μας, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι είμαστε ΕΔΩ (πάντα ήμασταν)!  Ένας πυρήνας οπαδών στην Αθήνα που ζει αποκομμένος από κάθε «επίσημη» & «ανεπίσημη» πληροφόρηση και επιβιώνει μέσα σε «εχθρικό» περιβάλλον. Ένας σύνδεσμος που και καταστατικά και πραγματικά υπηρετεί το καλό του Συλλόγου και μόνο. Κάποια «τυπάκια» κάθε ηλικίας, επαγγέλματος, κοινωνικοοικοινομικής τάξης, πολιτικής σκέψης, ιδεολογικού προσανατολισμού που ποτέ δεν έχουν απασχολήσει τα κοινά του ΗΡΑΚΛΗ, όντας ασυμβίβαστοι με την κολακεία και την έννοια της «αυλής».

 Από το 2008, που ιδρύθηκε αυτός ο σύνδεσμος, μόνο καλά έχει να επιδείξει. Δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε, γιατί είναι λίγα μπροστά στον Γολγοθά που ανηφορίζει ο Λαός μας 5 χρόνια τώρα.

 Εμείς, λοιπόν, οι Γαλάτες του ΗΡΑΚΛΗ σας πληροφορούμε πως:

 –          Είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ δυσαρεστημένοι από την «ασυλία» που απολαμβάνουν οι τυχάρπαστοι που κατάντησαν τα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ μας σ αυτήν την κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε «οπαδοπατέρες-παράγοντες» που οι καρέκλες και η συνεργασία με τα αμαρτωλά παρελθόντα αποτελούν αυτοσκοπό  τους, σε λείαν προσφάτως  διοικούντες που υπέγραφαν τις αποδεσμεύσεις των πιτσιρικάδων των ακαδημιών, σε παράγοντες που έστειλαν τον ΗΡΑΚΛΗ στη Δ΄Εθνική, σε προπονητές, μάνατζερ, παράγοντες του δοξασμένου τμήματος βόλευ. Απ’ ο,τι πληροφορούμαστε η πλειοψηφία αυτών κυκλοφορεί ελεύθερα στην πόλη και βγάζει γούστα χωρίς να έχει καμία σοβαρή νομική ή άλλου είδους συνέπεια των πράξεών τους.

 –          Δεν αισθανόμαστε καθόλου μα καθόλου δικαιωμένοι για τη διαφαινόμενη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στους πίνακες της Football League. 1ον  Δικαίωση για μας σημαίνει η τοποθέτηση της ομάδας στην Super League. 2ον Αντί να συμβαίνει όλη αυτή η ιστορία για την Β’ Εθνική, «μαγκίστε» κάπως αλλιώς: Φτιάξτε μια ομάδα που θα ανέβει τρένο την Γ’ και μην γλύφετε εκεί που φτύνατε! Στο σάπιο και αηδιαστικό σύστημά τους δηλαδή.

 –          Αν όμως τελικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίξει στην Football League θεωρούμε περιττό να επισημάνουμε την απαίτηση όλου του κόσμου: Η διοίκηση να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να μην τεθεί καν θέμα αμφισβήτησης της ανόδου. Αυτά τα ακούσαμε και πέρσι

 –          ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΑΜΕΣΑ! Οι περισσότεροι από μας έχουμε μεγαλώσει στα τσιμέντα του Καυτατζογλείου. Επιτέλους, ας πει κάποιος αυτό που σκέφτεται ακόμα και ο πιο μετριοπαθής φίλαθλος: Το Καυτατζόγλειο είναι η κατάρα του ΗΡΑΚΛΗ μας!!!

 –          Τέλος, καλούμε όλους τους γνωστούς και αγνώστους φιλάθλους της Ομάδας στην Αθήνα να συσπειρωθούν γύρω μας και να το παλέψουμε μαζί. Εμείς σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε εδώ!

 Υ.Γ.1 Εφιστούμε την προσοχή στη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!

 Υ.Γ.2  ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Γήπεδο στον ΗΡΑΚΛΗ στη Μίκρα!

Υ.Γ.3 Σεβόμαστε χωρίς να φοβόμαστε.

 Υ.Γ.4 Πραγματικά θα χαλάμε τα όνειρά σας!

 IRAKLIS ATHENS CLUB

 

AGAINST MODERN FOOTBALL

 

Most Popular

To Top