Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ήθελαν και συγχώνευση με τον Αγροτικό…

Ηθελαν και συνχώνευση με τον Αγροτικό αστέρα Το καλοκαίρι ο Ηρακλής αναζητούσε ΑΦΜ άλλης ομάδας προκειμένου να αγωνιστεί σε διαφορετική κατηγορία.

Η αρχή έγινε με την Επανομή που για πολλούς λόγους( κάποια στιγμή θα αναφερθούμε) δεν προχώρησε και ίσως φάνταζε το ιδανικό σενάριο. Έγιναν ορισμένες προσπάθειες με άλλες ομάδες όπως Γιαννιτσά, Ζάκυνθος κ.α αλλά όλες δεν είχαν νόημα να προχωρήσουν και σταμάτησαν στο ξεκίνημα τους.

Τότε από μια ομάδα «κυανόλευκων» προέβαλαν ως ιδανική λύση την περίπτωση του αγροτικού αστέρα προκειμένου να αποκτήσουν το ΑΦΜ , που ήταν όμως φορτωμένο με εκατομμύρια ευρώ χρέη. Χθες η ομάδα του Εύοσμου ανακοίνωσε ότι λόγο χρεών αδυνατεί να παίξει στην Football League. Άραγε αυτοί που τότε έβαζαν μπροστά τα στήθια τους να πάρει ο Ηρακλής το ΑΦΜ της ομάδας του Εύοσμου τι έχουν να πουν τώρα. Αυτοί που ακόμα και τώρα κάνουν κριτική για την επιλογή της συνεργασίας με την ομάδα της Κατερίνης. Γιατί απλά φάνηκε να λειτουργούσαν προς όφελος τους και προς όφελος της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα και όχι του Ηρακλή. Γιατί όπως και εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε η συνεργασία με την ομάδα της Κατερίνης ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στον Ηρακλή με τα υπάρχοντα δεδομένα. Γιατί αποδείχτηκε πως τα χρέη της ομάδας του Εύοσμου ήταν τεράστια και απλά ο Ηρακλής θα έμπλεκε σε νέες περιπέτειες….

Most Popular

To Top