Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η προσπάθεια του Θόδωρου Παπαδόπουλου

Σε μια νέα εποχή βαδίζει ο Ηρακλής  σε όλα τα επίπεδα στο ποδόσφαιρο και είναι έτοιμος για να πετύχει τον στόχο του.

 

Μια ομάδα δεν αρκεί να έχει απλά καλά αποτελέσματα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να έχει καλή διοίκηση και σωστούς παράγοντες. Λάθη θα γίνονται , γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη, αλλά δεν γίνονται πλέον «εγκλήματα».

 

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος  από τον Γενάρη που ανέλαβε την ομάδα έχει βάλει για τα καλά στο πετσί του τον Ηρακλή.  Αθόρυβα άλλα ουσιαστικά φροντίζει να είναι η ομάδα τακτοποιημένη οικονομικά και όχι μόνο. Οι κυανόλευκοι βαδίζουν σε ένα δρόμο που έχει ως προοπτική ένα καλύτερο αύριο με ανθρώπους που ήρθαν και «δεθήκαν» από τον Ηρακλή και όχι από «παραδοσιακούς» παράγοντες. Υπάρχει η συνδρομή της νέας γενιάς του Ηρακλή που από την κερκίδα ουσιαστικά βρέθηκαν να είναι στα κοινά του Ηρακλή και η χημεία αυτή μέχρι στιγμής  έχει αποδώσει καρπούς.

Ο πρόεδρος της ομάδας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Δεν είναι από αυτούς που θα πουν μεγαλόστομες δηλώσεις και θα κάνουν την λεζάντα τους. Φαίνεται αυτό. Προέχει η άνοδος της ομάδας και κάνει κάθε είδους οικονομική θυσία ώστε να λειτουργεί σωστά ο Ηρακλής.

Φαίνεται ότι ο Ηρακλής βρίσκει στο πρόσωπο του Θόδωρου Παπαδόπουλου  τον πρόεδρο που θέλουν οι «κυανόλευκοι» και αρχίζει να κερδίζει  την εμπιστοσύνη τους.

Most Popular

To Top