Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η πιο εμπορική ομάδα , εισπράτει τα λιγότερα χρήματα ! Video

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Ηρακλής θα αντιμετωπίζονταν διαφορετικά αναφορικά με τα χρήματα που θα εισπράξει από την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

 

Αν και είναι μακράν η πιο εμπορική ομάδα θα εισπράξει τα λιγότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα μετά από συμφωνία που έγινε μεταξύ των ομάδων της Φούτμπολ Λίγκ   ορίστηκαν τα χρήματα που θα μοιραστούν τα έσοδα από ΟΠΑΠ και OTE TV.

Οι ομάδες που είχαν υποβιβαστεί από την Σούπερ Λίγκ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις καθώς θα εισπράξουν περίπου 410 χιλιάδες ευρώ. Οι υπόλοιπες χωριστήκαν σε κατηγορίες και θα εισπράξουν από 320 μέχρι 390 χιλιάδες ευρώ.

Οι τρεις ομάδες που μπήκαν στην Φούτμπολ Λίγκ ( Ηρακλής , Καβάλα και Βόλος) θα εισπράξουν μόλις 275 χιλιάδες ευρώ.

Το «κόψιμο» όμως δεν σταματάει σε αυτό το σημείο.   Η τηλεόραση της ΟTΕ TV είναι υποχρεωμένη να μεταδώσει από 2 εντός έδρας αγώνες μίνιμουμ σε κάθε ομάδα. Κάθε επιπλέον μετάδοση τιμολογείται άλλες 12 χιλιάδες ευρώ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα μεταδώσουν κανέναν αγώνα από Ηρακλή, Καβάλα και Βόλο και έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν περισσότερα χρήματα . Αντίθετα έχουν μεταδώσει σχεδόν όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Ίσως το σκηνικό να αλλάξει με την πιθανή συμμετοχή της ΕΤ3 αλλά και διαφοροποίηση της απόφασης της ΟΤΕ TV.

Δείτε το διαφημιστικό μήνυμα της ΟΤΕ TV όπου εύκολα θα διαπιστώσετε ότι ο Ηρακλής παρουσιάζεται πρώτος ως η πιο εμπορική ομάδα της κατηγορίας.

{youtube} w18RQouCcZw{/youtube}

Most Popular

To Top