Βόλει Ηρακλής

«Σε λίγα χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης»

Ο Αντρει Κράβαρικ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την σεζόν με τους κυανόλευκους να έχουν να υπερασπιστούν το νταμπλ της περσινής σεζόν.

 

Ο Αντρεϊ Κράβαρικ κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις τόνισε

Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι φέτος μέχρι να συγκεντρωθούμε. Είχαμε άγχος αν θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Τώρα ξεκινάμε και ελπίζουμε από αύριο να δείξαμε ένα μέρος από αυτά που μπορούμε να κάνουμε στην σεζόν. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά.

Ανυπομονούσαμε να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαι ευχαριστημένος που είμαστε στην Α1 και φέτος καθώς κάναμε μεγάλες προσπάθειες αυτό το διάστημα για να τα καταφέρουμε. Είμαι έτοιμος εδώ και 15 χρόνια για να γίνω προπονητής και δεν πιστεύω ότι είναι διαφορετικό από το να είσαι παίκτης».

Συνεχίζοντας ο τεχνικός των κυανόλευκων πρόσθεσε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε θέσει ακόμα κάποιους στόχους όπως πέρσι. Ο μόνος στόχος είναι να παίζουμε το ίδιο καλά σε κάθε αγώνα και όσα περισσότερα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι έχουμε μια ισορροπία στο ρόστερ μεταξύ έμπειρων και καλών παικτών. Θέλω να περάσω τις γνώσεις μου στην νέα γενιά»

Πάντως ο προπονητής πλέον του Ηρακλή Αντρει Κράβαρικ δεν έκρυψε ότι έχει όνειρο αυτό που δεν κατάφερε ως παίκτης.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε από φέτος την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική όπως ήταν πάντα ο Ηρακλής και να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα. Σε λίγα χρόνια από τώρα μπορούμε να το πετυχουμε»

 

«Ξεκινάμε απο την αρχή»

Στις δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή Μιχάλης Κυριακού στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα καθώς η προσπάθεια ξεκινάει απο το μηδέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει αυτή η ομάδα. Ξεκινήσαμε απο το μηδέν. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε σελίδα πλέον και να γράψουμε απο την αρχή ένα νέο βιβλίο με την ιστορία του Ηρακλή. Ελπίζουμε στις επιτυχίες».

Most Popular

To Top