Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η παραπληροφόρηση των αθηναικών ΜΜΕ και η απόκαλυψη για τον λόγο που ήθελε να αποχωρήσει ο Χατζηνικολάου

Όργιο παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ το προηγούμενο διήμερο σε βάρος του Ηρακλή, δημιούργησε θέμα και αρνητικό κλίμα στην ομάδα

 

Μετά την εξέλιξη των γεγονότων κάποιοι οφείλουν να δώσουν μια συγνώμη στον Ηρακλή και τους φιλάθλους του και αναφερόμαστε σε αθηναϊκά ΜΜΕ και την κρατική τηλεόραση.

Στο GAzzeta.gr έχοντας αποκλειστικές πληροφορίες μετέφεραν ότι ο Χατζηνικολάου δέχτηκε επίθεση από τους φίλαθλους του Ηρακλή και έφυγε για αυτό τον λόγο. Μάλιστα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και το απόγευμα θα έκανε προπόνηση.

Στην SDAY υπήρχε ακριβώς η ίδια ενημέρωση και ανακοίνωσαν τον Χατζηνικολάου σε άλλη ομάδας της πόλης.

Οι κιτρινόμαυρες ιστοσελίδες είναι λογικό να έγραφαν ότι τους έρχονταν στο κεφάλι και μέχρι την τελευταία στιγμή να επιμένουν….

                                          Η φραστική επίθεση σε συγγενικό του πρόσωπο

Όλα αυτά για το τίποτα. Όλα αυτά επειδή κανένας δεν έκανε ρεπορτάζ , γιατί κανένας δεν ήταν στην προπόνηση . Δημιουργήθηκε μια εικόνα αρνητική για την ομάδα και ένας διχασμός , παραμονές ενός αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για τον Ηρακλή.

Επειδή έχουμε μάθει να λέμε την αλήθεια θα δώσουμε και το σημαντικότερο στοιχείο που έχει να κάνει με την στάση του Γιάννη Χατζηνικολάου   και τα λεγόμενα του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και την συνάντηση με τον πρόεδρο.

Εξαιτίας του θορύβου που υπήρξε το απόγευμα της Πέμπτης, συγγενικό του πρόσωπο δέχτηκε φραστική επίθεση και αυτό εξόργισε τον έλληνα προπονητή. Για αυτό τον λόγο σκέφτηκε ακόμα και να φύγει από τον Ηρακλή, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα πήγαινε στον Άρη. Μια «χειροβομβίδα» που έπεσε πυροδότησε εκνευρισμό σε φιλάθλους του Ηρακλή και αυτό δημιούργησε το περιστατικό που παραλίγο να δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδa με αποκορύφωμα την φραστική επίθεση σε συγγενικό του πρόσωπο και μάλιστα για 2η φορά!

Φυσικά ο καθένας θα πεί οτι ισχύει άλλη εκδοχή, αλλά δύσκολα θα  γίνει πιστευτη.

Most Popular

To Top