Μπάσκετ Ηρακλής

Η ΠΑΛΗ επιβεβαιώνει τις εξελίξεις – ο Κακιούσης ΠΑΙΡΝΕΙ το μπάσκετ με νέα Γ.Σ.!

Και πριν σιγήσει ο ήχος του πληκτρολογίου μας, ήρθε η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων ΗΡΑΚΛΗ να επιβεβαιώσει περίτρανα το ρεπορτάζ του iraklis1908 και το τρόπον τινά «πραξικόπημα» σε βάρος του Χρήστου Χρηστίδη! Με ανακοίνωση της η Λέσχη τονίζει εύγλωττα πως «εχθρός του καλού, το καλύτερο». Και η μέρα θα είναι… μεγάλη, για να μην πούμε, η εβδομάδα! Αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και η σημαντικότερη; Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αλλάξει χέρια, θα τον αναλάβει ο Λευτέρης Κακιούσης, προπονητής θα είναι ο Ρούλης Αλμπάνης και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με παίκτες όπως ο Χατζατούροφ, ο Σεμερτζής, ο Γαλανίδης, ο Μάρουσιτς…

 

Αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΛΗ: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε και δεν θα διστάσουμε ποτέ να πράξουμε ό,τι θεωρούμε καλύτερο για την αγάπη και την τρέλα μας…

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ τα εξής:

Κατατέθηκε στην ΠΑ.Λ.Η. πρόταση ανάληψης του τμήματος μπάσκετ με επικεφαλής τον Λευτέρη Κακιούση. Δυστυχώς αυτή η πρόταση ήρθε επίσημα και ολοκληρωμένα μετά τις διαδικασίες του Γ.Σ. για την ψηφοφορία αμφότερων των προτάσεων Χρηστίδη-Αγγέλου. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα μετά τις συζητήσεις με τον Λευτέρη Κακιούση ότι η πρότασή του και η προοπτική που απορρέει από αυτή είναι η καλύτερη δυνατή για το μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε και να δηλώσουμε απόλυτα ότι η ΠΑ.Λ.Η δεν πρόκειται να έρθει σε διένεξη με κανέναν. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος, ούτε και διάθεση για άσκοπες διενέξεις εις βάρος του καλού του συλλόγου.

Η προσφορά του κ. Χρήστου Χρηστίδη στον ΗΡΑΚΛΗ είναι γνωστή και ο σεβασμός στο πρόσωπό του απεριόριστος. Επιβεβαίωση αυτού και η πρόταση που του κατατέθηκε για ανάληψη της θέσης του Γενικού αρχηγού του τμήματος μπάσκετ.

Με μοναδικό σκοπό το καλύτερο για την ομάδα μας η ΠΑ.Λ.Η. με την κατάθεση 20 υπογραφών μελών του ΓΣ (όπως προβλέπει ρητά το καταστατικό) αιτείται την άμεση διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την ενημέρωση και την ψηφοφορία έναντι της πρότασης του Λευτέρη Κακιούση.

Μετά τιμής
Πανελλήνια Λέσχη φίλων Ηρακλή»

Most Popular

To Top