Βόλει Ηρακλής

«Η ομάδα αποκτάει χημεία»

Την πρώτη του φετεινη νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Ηρακλής μέσα στην Κηφησιά και ο Πέτρος Κυπριανός εξήγησε στο Iraklis1908.gr τους λόγους.

 

« Η ομάδα ξεκίνησε πολύ αργά την προετοιμασία της και ήταν λογικό να μην μπορέσουμε από την αρχή να βρούμε τα πατήματα μας. Χάσαμε βαθμούς που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει , αλλά δείξαμε ότι έχουμε τις προϋποθέσεις . Η νίκη μέσα στην Κηφισιά μας οδηγεί σε ένα καλύτερο δρόμο και θέλουμε να έχουμε και συνέχεια».

Συνεχίζοντας ο πασαδόρος των «κυανόλευκων» πρόσθεσε:

«Δείχνουμε μεγάλη βελτίωση σε κάθε αγώνα και πλέον αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μια διαδικασία όπου βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Πλέον επιστρέφουμε στην έδρα μας και αυτό συνδυάζεται με την επιστροφή του κόσμου στην Μίκρα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να έχεις τους φιλάθλους με το μέρος σου και ειδικότερα ο Ηρακλής».

Ο Πέτρος Κυπριανός δεν παρέλειψε να αναφερθείς τους συ παίκτες του λέγοντας :

«Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και το μοναδικό πρόβλημα ήταν αν αποκτήσουμε την απαραίτητη χημεία μας. Αρχίζουμε να το πετυχαίνουμε. Μέσα στην Κηφισιά δείξαμε ότι μπορούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να μην τα πληρώνουμε όπως έγινε στις προηγούμενες αναμετρήσεις»

Όσο αφορά τον αγώνα με τον Μίλωνα τόνισε :

«Μια νίκη χωρίς απώλειες βαθμών θα μας δώσει μια διαφορετική προοπτική στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ομάδα και αυτό θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Most Popular

To Top