Μάκης Ιωαννίδης

Η μεγάλη ευκαιρία στο κύπελλο

Η μεγάλη ευκαιρία στο κυπελλο Ο αγώνας κυπέλλου   με την Προοδευτική είναι η μεγάλη ευκαιρία των κυανόλευκων.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το κύπελλο Ελλάδος ο Ηρακλής καλείται να δείξει ότι είναι παρών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο που σε περίπτωση πρόκρισης θα βρει μπροστά του τον Παναθηναϊκό. Αυτό κάθε άλλα παρά φοβίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Απεναντίας είναι ένα κίνητρο προκειμένου να δείξει ότι έχει σημαντική θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει την πρόκριση με στόχο την διάκριση στον θεσμό. Μπορεί να ακούγεται «τραβηγμένο» αλλά είναι η ευκαιρία για τον Ηρακλή ξα το πράξει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Προοδευτική όσο σκληροτράχηλη και αν είναι στην έδρα της παίζοντας σε πλαστικό χορτοτάπητα δεν είναι η ομάδα που μπορεί να σταματήσει τον Ημίθεο. Ούτε και ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο φαβορί. Θα είναι διπλές οι αναμετρήσεις και η επαναληπτική αναμέτρηση στο Καυτατζόγλειο. Εδώ ο Άρης κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα ,μέσα στο ΟΑΚΑ γιατί να μην το κάνει ο Ηρακλής.

Ανεξάρτητα πάντως από την έκβαση των αναμετρήσεων θα είναι και η ευκαιρία για τους φιλάθλους του Ηρακλή να δείξουν ότι παρά τα όσα δέχτηκαν τα τελευταία χρόνια είναι εδώ και στηρίζουν την ομάδα. Είναι ευκαιρία να το δει όλη η Ελλάδα ώστε να έχει μια εικόνα για του …. Χρόνου !

Η αρχή πρέπει να γίνει στον Κορυδαλλό και το  τέλος να είναι όσο γίνεται πιο μακριά στον θεσμό.

Most Popular

To Top