Χωρίς κατηγορία

Η γιορτή στην Μίκρα -Το μέλλον του Ηρακλή

Ιδανικά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το παιδικό τουρνουά Salonica Soccer Cup, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε συνεργασία με την «Pentagon Sports & Travel» κατάφεραν να προσελκύσουν πλήθος παιδιών και κόσμου δίνοντας ζωή στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Συνολικά 19 ομάδες, 840 περίπου αθλητές γέμισαν το προπονητικό κέντρο του ΗΡΑΚΛΗ και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο χορτάρι παρουσία γονέων, προπονητών και φίλων. Καθ΄όλη την διάρκεια του Salonica Soccer Cup η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 παρείχε στους παρευρισκόμενους όλες τις ανέσεις, ώστε να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους θαυμάζοντας τα νεαρά ταλέντα και εμψυχώνοντάς τους.

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 σε μια προσπάθειά της να διευκολύνει όσους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στο τουρνουά, παρείχε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την εφαρμογή live streaming. Χιλιάδες ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και την τελετή λήξης.

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στο να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διοργάνωση που στόχο είχε την ανάπτυξη των τμημάτων Υποδομής και δημιουργία ευκαιριών για τα νέα παιδιά.

Οι απονομές και ι διακρίσεις

Την σειρά των αγώνων ακολούθησε μια λαμπρή τελετή λήξης, στην οποία έδωσαν το παρών οι προπονητές και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των 19 συλλόγων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, το οποίο διήρκεσα τέσσερις ημέρες, αλλά και οι διαιτητές.

Οι νικητές κάθε κατηγορία παρέλαβαν μετάλλια και κύπελλα, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες την βεβαίωση συμμετοχής τους μαζί με αναμνηστικά δώρα. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι εξής: Τάκης Λόλας μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής 1908, οι εκπρόσωποι της Α21 Καπετανικόλα Γιώτα και Σταμάτη Μελίνα, ο εκπρόσωπος της Coca Cola 3E κ.Λόγγος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ Γιάννης Χατζηνικολάου, ο αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ Αντώνης Νατσούρας, ο καθηγητής προπονητών της ΕΠΟ κ.Σεντελίδης, ο υπεύθυνος ανάπτυξης τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 κ.Χάγκαν, ο υπεύθυνος Ακαδημιών ΕΠΣΜ κ.Πουρσανίδης, αντιπροσωπεία της ομάδας Ράγκμπυ του ΗΡΑΚΛΗ, ο κ. Γιότκος από την «Pentagon Sports & Travel», η πρόεδρος του ιδρύματος Ορφανοτροφεία Θηλέων “Η Μέλισσα” κ.Κεραμοπούλου και η κ.Γαλανοπούλου εκπρόσωπων γονέων των παιδιών της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ηρακλής 1908. Τη νικήτρια ομάδα της κατηγορίας U17/1996, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς βράβευσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 κ.Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ένα λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο, ενώ υποσχέθηκε πολλές ακόμη ανάλογες διοργανώσεις με στόχο την ανάπτυξη των τμημάτων Υποδομών.

Most Popular

To Top