Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Live Η γενική συνέλευση του ΓΣ

Μια σημαντική γενική συνέλευση  πραγματοποιείται  στο Κατσάνειο  που αφορά πολλά ζητήματα .

 Την κατάσταση που υπάρχει στο  βόλεϊ και την επόμενη μέρα. Το μπάσκετ και την συμμετοχή του πλέον στην Α2. Τέλος τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και στην ΠΑΕ.

Το iraklis1908.gr θα σας  ενημερώνει για ότι συμβαίνει.

Ξεκινησε η γενική συνέλευση

-Συγκεκριμένα μεταφέρθηκε η πρόταση που έγινε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Παπαδόπουλου να παραστεί στην γενική συνέλευση, κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν έγινε πράξη.

 -Οι εκπρόσωποι του ΓΣ τόνισαν ότι δεν υπάρχουν έσοδα και δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά τα τμηματα

 -Υπήρξε αναφορά στα χρέη του ΓΣ που με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και αφορούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί.

 -Τονίστηκε η προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιτευχθεί ένας διακανονισμός με την ΔΕΗ για να μπορεί να λειτουργεί ο σύλλογος

Χρηστίδης : «Θέλουμε βοήθεια»

 Ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ Χρηστος Χρηστίδης αναφέρθηκε και αυτός στην προσπάθεια που έγινε στην περσινη σεζόν.

 «Ξοδέψαμε 72 χιλιάδες ευρώ. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και η ομάδα πλέον βρίσκεται στην Α2. Θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι για την συνέχεια. Σύντομα θα εκδοθούν τα εισιτήρια διαρκείας και θα πρέπει να ανταποκριθεί ο κόσμος»

Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε μιλήσει. Το μόνο που κάναμε ήταν να τρέχουμε όλη μέρα. Στόχος ήταν η ομάδα να σωθεί, όπως και έγινε. Είχαμε τις διαβεβαιώσεις του κ. Μπερμπέρογλου ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τα χρήματα από την ΕΣΑΠ. Φωνάξαμε τον Αντρέι Κράβαρικ για να αναλάβει την ομάδα.

Φωνάξαμε τον Κολύμπατζη παραιτήθηκε επίσημα, ως δικαιολογία είπε ότι για προσωπικά προβλήματα δεν μπορεί να συνεχίσει. Τον Οκτώβριο κάναμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ. Δεσμεύτηκε, αλλά δεν έγινε τίποτα.

 

Το τμήμα έδωσε 141.000 ευρώ. Ευχαριστήσαμε δημόσια τους δύο χορηγούς μας. Γίνανε πάρα πολλά μέσα στη χρονιά. Νομίζω αυτό που κράτησε το τμήμα ήταν ο Αντρέι. Παρά τα προβλήματα πήγε στο φάιναλ φορ. Δυστυχώς η ομάδα βρίσκεται στην Α2. Η απόφαση του Εφετείου θα βγει τέλη Αυγούστου.

 

Σήμερα η ομάδα είναι στην Α2. Όλα είναι στον  αέρα. Τα παιδιά από τις ακαδημίες δείχνουν ότι θέλουν να παραμείνουν στον Ηρακλή, είναι προς τιμήν του Αντρέι που ακόμη και σήμερα είναι θετικός, ώστε να βοηθήσει.Το υπόλοιπο προς τους παίκτες 13.000 ευρώ, αλλά όλο το προπονητικό επιτελείο είναι απλήρωτο. Περίπου το ποσό αγγίζει τις 40.000 ευρώ.Συνέχισε λέγοντας: «Οποιοι ενδιαφέρονται για το βόλεϊ και κάνουν πρόταση είναι συζητήσιμη. Δεν την έχουμε δηλώσει ακόμη γιατί δεν έχει έρθει η επίσημη προκήρυξη για να την δηλώσουμε.Εχουμε έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών. Επιτέλους, βρέθηκε μία φόρμουλα. Εχουμε ετοιμάσει ένα μπίζνες πλαν όσον αφορά τον Ερασιτέχνη. Είναι μία τελευταία προσπάθεια δικιά μας, μήπως και ανοίξει το ΑΦΜ».

 

 

Most Popular

To Top