Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η ΑΘ-10 πάει παντού ! (Β’ Μέρος)

Τα πρώτα δυο χρόνια πέρασαν αλλά τα δύσκολα ακολουθούσαν. Οι φίλαθλοι όμως ήταν εκεί και σήκωναν ψηλά την σημαία του Ηρακλή.

 

Σεζόν 2009-10

 

Η σεζόν ξεκίνησε με δυο εντυπωσιακές παρουσίες σε Κομοτηνή και Καβάλα αντίστοιχα. Ωστόσο διάφορα προβλήματα που υπήρχαν δεν έδωσαν την δυνατότητα να είναι οι φίλαθλοι του Ηρακλή σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις. ΠΑΟΚ και Άρης δεν έδωσαν εισιτήρια   και έτσι δεν υπήρχε κυανόλευκη παρουσία Ούτε ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ακολούθησαν την τακτική των προηγούμενων χρόνων. Υπήρχε η απαγόρευση των μετακινήσεων που φρέναρε τα πάντα. Παρόλα αυτά φίλαθλοι του Ηρακλή, βρέθηκαν σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη χωρίς εισιτήρια και είχαν την δική τους γωνία, όπως επίσης και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σύνολο αγώνων 16

Παρουσίες          12

Σεζόν 2010-11

 

Πλέον οι μετακινήσεις σε εκτός έδρας αναμετρήσεις ήταν δύσκολες από την στιγμή που έμπαινε βέτο από τον ΓΓΑ αλλά και την αστυνομία. Οι παρουσίες όμως ήταν έντονες και αυτή την χρονιά. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή πήγαν χωρίς εισιτήρια στο Αγρίνιο για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όπως επίσης και στην Κέρκυρα που δεν έδιναν χώρο στους κυανόλευκους Μοναδικές απουσίες ήταν στα γήπεδα που δεν επέτρεψε η αστυνομία (ΟΑΚΑ, Τούμπα και Χαριλάου) και αντίστοιχα δεν υπήρχαν φίλαθλοι τους στις αναμετρήσεις στο Καυταντζογλειο. Η Λάρισα δεν τήρησε την συμφωνία και ενώ βρέθηκαν Θεσσαλοί στο Καυταντζόγλειο δεν έδωσε εισιτήρια για την αναμέτρηση του β΄γύρου.

 

 

 

Σεζόν 2011-12

Πραγματικά οι φίλαθλοι του Ηρακλή ήταν παντού. Ακόμα και σε αγώνες όπου δεν έπαιζε ο Ηρακλής όπως Γιάννενα – Τρίπολή, αλλά και αναμετρήσεις της εθνικής Ελπίδων. Η ομάδα είχε βρεθεί στην Δ΄ Εθνική αλλά στην Νέα Καλλικράτεια ήταν 5.000 φίλαθλοι του Ηρακλή. Σε όλες τις έδρες όπου πήγε η ομάδα ( Κιλκίς, Κύμινα) ο κόσμος ήταν εκεί. Στην συνέχεια ήρθε η εξέλιξη με την παρουσία στην Τρίτη κατηγορία και πάλι οι φίλαθλοι του Ηρακλή, ήταν από την Λευκάδα, μέχρι   την Τσαριτσάνη και όπου έπαιζε η ομάδα.

Most Popular

To Top