Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια εξέδωσε η αστυνομία. Αλλά πουθενά δεν εξηγεί για ποιο λόγο σταμάτησαν την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ.

Όπως αναφέρει «στo πλαίσιο των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ, με πρωτοβουλία πολιτικών, επαγγελματικών και συνδικαλιστικών φορέων, κινήσεων και πρωτοβουλιών, πραγματοποιήθηκαν χθες συναθροίσεις και πορείες, οι οποίες διήλθαν μέσω κεντρικών οδών της πόλης.

Μετά τη λήξη των παραπάνω εκδηλώσεων, στο κέντρο της πόλης, ομάδα ατόμων προέβησαν στη κατά περίπτωση τέλεση των αδικημάτων της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «Αντίστασης», «Διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς», «Απρόκλητης σωματικής βλάβη», «Νόμου Περί Όπλων», «Απόπειρας απρόκλητης σωματικής βλάβης» και της «Απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης», με αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων  και τη σύλληψη τριάντα ενός (31) ατόμων.

Επίσης, πριν και κατά τη διάρκεια των πορειών, προσήχθησαν στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συνολικά (36) άτομα.Από τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τραυματίστηκε ελαφρά ένας  αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πουθενά δεν αναφέρεται ότι υπήρξε πρόβλημα με την πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή. Δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή φιλάθλου των κυανόλευκων. Παρόλα αυτά δεν διευκρινίζεται πουθενά για ποιο λόγο σταμάτησαν την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ

Most Popular

To Top