Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η αλήθεια για τον Χατζηνικολάου

 

Το IRAKLIS1908.gr παρουσιάζει την αλήθεια στην υπόθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου και όλο το σήριαλ που δημιουργήθηκε

 

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ΠΟΤΕ δεν δέχτηκε επίσημη πρόταση από την ομάδα του Άρη. Κάποιος εξωδιοικητικος παράγοντας από τους κιτρινόμαυρους , απλά του τηλεφώνησε και τον ρώτησε αν θα ήθελε να αλλάξει ομάδα. Η απάντηση που πήρε ήταν πως είναι προπονητής του Ηρακλή και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Αυτό ακριβώς που δήλωσε χθες στο IRAKLIS1908.gr.

Ένα προσωπικό όμως θέμα που προέκυψε τον ανάγκασε να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ηρακλή και ταυτόχρονα να προετοιμάσει τους παίκτες. Για αυτό τον λόγο έγινε και η συνάντηση και ξεκαθάρισαν ορισμένα ζητήματα.

Παράλληλα στην συζήτηση που έγινε με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο αναφέρθηκαν και στα τρέχοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Αυτή είναι η αλήθεια και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, γιατί το IRAKLIS1908.GR ήταν το μοναδικό μέσο που από το πρωί βρίσκονταν στην Μικρα την στιγμή που όλοι έλεγαν του κεφαλιού τους και πως πήγαινε να προπονήσει την ομάδα του συμπολίτη. Στην συζήτηση με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο δεν έγινε καν κουβέντα για να αποχωρησει απο τον Ηρακλή, προκειμένου να πάει στον Άρη. Το πρόβλημα ήταν άλλο και προσωπικό.

Η παραπληροφόρηση τεράστια καθώς ακόμα και κρατικά μέσα έδωσαν δεδομένη την αποχώρηση του από την ομάδα

Most Popular

To Top